Η Πηνελόπη Πιτσούλη και ο Σπύρος Πούλης από τη σειρά του Mega «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» ήταν καλεσμένοι στην Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Παρασκευής.

Με το καλησπέρα σας, όμως, η ηθοποιός παρατήρησε μια αλλαγή στην παρουσιάστρια και εξέφρασε την απορία της στον αέρα.

«Γιατί αδυνάτισες τόσο πολύ από την τελευταία φορά που σε είδα;», ρώτησε η Πηνελόπη Πιτσούλη και η Ελένη Μενεγάκη, αιφνιδιασμένη, απάντησε: «Γιατί έχεις να έρθεις από πέρυσι».

«Κι αδυνάτισες τόσο πολύ;», επέμεινε η Πηνελόπη Πιτσούλη. «Άμα κάθε χρόνο αυτό που παίρνω μένει, ε τότε μια μέρα δεν θα είμαι πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμά μου», εξήγησε η Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε επίσης: Σάστισε η Μενεγάκη με την εμφάνιση της Βούλγαρη – Έφυγε μακριά μόλις την είδε

Για τις πεθερές η Πηνελόπη Πιτσούλη ανέφερε ότι παλαιότερα οι μητέρες των αγοριών ήταν πιο σκληρές και πίστευαν ότι εξουσιάζουν τα πάντα, και κυρίως τους γιους τους και δεν δέχονταν εύκολα καμία άλλη γυναίκα να έχει το «πάνω χέρι» στο σπίτι.

Ο Σπύρος Πούλης μιλώντας με την Ελένη ανέφερε ότι ο ρόλος του συζύγου αλλά και του γιου που έχει στην σειρά έχει ακόμα αντίκρισμα στην κοινωνία και μπορεί να βρεθεί.

Η Πηνελόπη Πιτσούλη με την σειρά της είπε ότι στην πραγματική της ζωή, δεν ανακατεύεται στις ζωές των παιδιών της, καθώς θεωρεί αρκετό το γεγονός ότι τα παιδιά της είναι με συζύγους που τα αγαπούν.

Ο Σπύρος Σούλης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Τι είδε ο μπάτλερ» στο θέατρο Άλμα, μία ξεκαρδιστική κωμωδία.

Δείτε το απόσπασμα