Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κλέλια Ανδριολάτου: Με αυτόν τον πασίγνωστο ηθοποιό ήταν ζευγάρι η μούσα του Παπακαλιάτη

Κλέλια Ανδριολάτου: Με αυτόν τον πασίγνωστο ηθοποιό ήταν ζευγάρι η μούσα του Παπακαλιάτη

Δείτε κοινές φωτογραφίες τους

Στο προσκήνιο βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες η Κλέλιας Ανδριολάτου, η οποία εντυπωσιάζει με την ερμηνεία της στο Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Αυτό που ίσως να μην γνωρίζετε είναι πως στο παρελθόν η Κλέλια Ανδριολάτου υπήρξε ζευγάρι με τον επίσης ηθοποιό, Ρένο Ρωτά με τον οποίο γνωρίστηκαν στην παράσταση «Κι ένα εξοχικό παρακαλώ».

Εκεί συνεργάστηκαν θεατρικά ενώ ερωτεύτηκαν και πέρασαν μαζί 3 χρόνια κοινής πορείας. Το 2019 το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, όμως διατηρεί μεταξύ του καλές σχέσεις.

Κάτι που επιβεβαίωσε και ο Ρένος Ρώτας προσφάτως σε τηλεοπτική του συνέντευξη, μιλώντας στη Φαίη Σκορδά για την Κλέλια και τον έρωτα που μοιράστηκαν.

«Ήμασταν μαζί 3 χρόνια. Η σχέση μας τώρα είναι εξαιρετική. Δεν ήταν εξαρχής εφικτό ούτε δεδομένο. Θεωρώ πως δουλέψαμε και οι δύο σε προσωπικό επίπεδο για να μπορούμε να έχουμε αυτή τη σχέση που έχουμε σήμερα. Να μπορούμε να στείλουμε ένα μήνυμα στα όμορφα και τα δυσάρεστα της ζωής.»!

Ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Έχω εξαιρετική σχέση και με την οικογένειά της. Δε θα μπορούσα να μην τους μιλάω. Είναι υπέροχοι άνθρωποι όλοι και η Κλέλια έχει εξελιχθεί σε έναν υπέροχο άνθρωπο και ηθοποιό. Την καμαρώνω πάρα πολύ»!

Ο Ρένος Ρώτας κατέληξε λέγοντας: «Σίγουρα αυτό θα δημιουργήσει θέμα στην επόμενη σχέση ή έχει δημιουργήσει στο παρελθόν. Τι να κάνουμε; Είναι μέσα στα πράγματα που δε θα ασχοληθώ με το αν στενοχωριέται κάποιος. Θα ξεφύγω από τα πρέπει. Εγώ είμαι έτσι. Εμένα δε θα με πείραζε. Έχω μάθει να θωρακίζομαι όταν καταλαβαίνω ότι πρόκειται για κάτι αθώο και ειλικρινές»!

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024