Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάστισε η Μενεγάκη με την εμφάνιση της Βούλγαρη - Έφυγε μακριά μόλις την είδε

Σάστισε η Μενεγάκη με την εμφάνιση της Βούλγαρη – Έφυγε μακριά μόλις την είδε

Η Ανθή Βούλγαρη έκανε μια στιλιστική επιλογή που ξάφνιασε την Ελένη Μενεγάκη

H Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε στην εκπομπή της την Ανθή Βούλγαρη το μεσημέρι της Πέμπτης σε μια πραγματικά απρόσμενη συνθήκη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του MEGA ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» αλλά στιλιστικές επιλογές έκαναν την Ελένη Μενεγάκη να φύγει μακριά.

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η επική απάντηση σε ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως έμεινε… κόκκαλο με το ντύσιμο της καλεσμένης της.

«Να την η φίλη μου! Κοιτάχτε… Αχ, όχι όχι όχι! Δεν σε πλησιάζω, αγάπη μου» αναφώνησε η παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης του σταθμού. «Έβαλα εγώ τα σπορ, έτσι όπως μου βγαίνεις το πρωί, και μου ‘ρθες έτοιμη να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα».

«Έβαλα τις παγιέτες τώρα γιατί το πρωί δεν με αφήνει να τις βάλω (σ.σ. ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος). αποκρίθηκε στη συνέχεια, με χιούμορ, η μελαχρινή δημοσιογράφος της πρωινής ζώνης για να αναρωτηθεί, «γιατί ρε Ελένη, δεν μπορώ να ντυθώ έτσι το πρωί και να αισθανθώ λίγο Χριστούγεννα; Θέλω λίγο να αισθανθώ Χριστούγεννα».

Δείτε το ξεκαρδιστικό απόσπασμα

Είμαστε μια παρέα

Ένα από τα μυστικά της Ανθής Βούλγαρη είναι ότι αγαπάει την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Μικρή ήθελε να γίνει ηθοποιός αλλά τελικά σπούδασε διεθνείς σχέσεις και ασχολήθηκε με την δημοσιογραφία.

Η Ανθή λατρεύει τη φύση και τα ζώα, είναι δεινή αμαζόνα και πρόσφατα απέκτησε την άδεια ικανότητας αθλητού.

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του «μεγάλου καναλιού» μιλώντας στην Ελένη σχολίασε ότι είναι στόχος της «να περάσει στον τηλεθεατή την επικαιρότητα όσο πιο ήπια γίνεται».

Για τα σκληρά γεγονότα της επικαιρότητας που παρουσιάζονται μέσα από την εκπομπή η ίδια σχολίασε: «Θέλεις να εκφραστείς πιο έντονα αλλά λες ”ώπα ας το κρατήσω λίγο”» και τόνισε την ανάγκη να ισορροπεί όλη αυτή την κατάσταση και μέσα της και στον τηλεθεατή.

Για τις σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί με τους τηλεθεατές της εκπομπής την περιέγραψε ως μία «παρέα» που μοιράζονται τα ζητήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζει και η ίδια στην προσωπική της ζωή.

«Θέλω να είμαι ουδέτερη, να προσπαθώ όσο πιο πολύ γίνεται να είμαι αντικειμενική και νομίζω το έχω καταφέρει γιατί βγάζω την αλήθεια αυτού που σκέφτομαι» σχολίασε για την στάση που έχει επιλέξει να έχει στα θέματα που επεξεργάζονται και αναλύουν με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο στην εκπομπή τους.

«Θέλω να δώσω την είδηση στον τηλεθεατή χωρίς να τον κατευθύνω, θέλω να δώσω τροφή για σκέψη και να αποφασίσει μόνος του» τόνισε η παρουσιάστρια.

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024