
Τα Μερομήνια μίλησαν: Έρχονται «λευκά» Χριστούγεννα – Πού θα το στρώσει
Δείτε αναλυτικά
«Λευκά» Χριστούγεννα είναι πολύ πιθανό να κάνουμε φέτος, όπως τουλάχιστον προβλέπουν τα Μερομήνια.
Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Θεοφάνης Χατζηγρίβας έκανε την πρόβλεψή του αναφορικά με το τι καιρό θα κάνει τις γιορτές.
- Διαβάστε επίσης: Τα Μερομήνια μίλησαν: Πότε θα το στρώσει στην Ελλάδα – Αναλυτικά η πρόβλεψη ανά μήνα
Με τι καιρό θα κάνουμε Χριστούγεννα
«Μέχρι λίγο πριν τα Χριστούγεννα, εγώ υπολογίζω πέντε μέρες περίπου πριν τα Χριστούγεννα, ο καιρός θα είναι σχετικά ήπιος. Δεν φαίνεται κάτι αξιόλογο από πλευράς χιονοπτώσεων, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας» είπε αρχικά.
«Από κει και πέρα, όσον αφορά στα Μερομήνια, τα σημάδια ήταν έντονα. Μετά τις 20-21 του μήνα φαίνεται κακοκαιρία για τη χώρα μας και μάλιστα έντονη, η οποία θα περιλαμβάνει και χιόνια» συμπλήρωσε.
«Αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να το δούμε από τώρα, αλλά τα σημάδια ήταν ισχυρά για εκείνη την περίοδο» ανέφερε. Μάλιστα, ο ίδιος εξήγησε πως, σύμφωνα πάντα με τα Μερομήνια, το χιόνι αναμένεται να πέσει και στα πεδινά της χώρας.
Αναφορικά με την Πρωτοχρονιά ο κ. Χατζηγρίβας είπε πως τον Ιανουάριο ο καιρός θα εξελιχθεί όπως τον Δεκέμβριο.
«Οι πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου και μέχρι και το πρώτο δεκαπενθήμερο θα κυλίσει στο ίδιο στυλ με τον Δεκέμβριο. Υποτροπές θα έχουμε από τις 18-19 Ιανουαρίου και μετά. Ψύχος για τη χώρα μας μπορούμε να περιμένουμε μετά τις 18 Ιανουαρίου» είπε.
«Ο Φεβρουάριος θα είναι πιο γλυκός, αλλά το διάστημα 18-19 Φεβρουαρίου μπορεί να έχουμε ακόμα μια μεγάλη κακοκαιρία» κατέληξε.
Δείτε το βίντεο
- Σε «καφενείο» μετέτρεψαν πάλι τη Βουλή Γεωργιάδης – Κωνσταντοπούλου: «Είσαι αισχρή» – «Είσαι φασίστας»
- Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο με τους πυροβολισμούς μέσα στο μπαρ γεμάτο κόσμο
- Φορτηγό συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης
- «Συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Γιούρτσεβεν»
- Από το ελληνικό χωριό στο τραπέζι της πόλης: Ένα γαστρονομικό οδοιπορικό στα ΑΒ της γειτονιάς σου
- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Φερχάντ Οζγκιούρ – Στο όριο η διατήρηση Κ.Ο. στη Νέα Αριστερά

