Σέρρες: «Τα παιδιά μας έπαιζαν με τον Βασίλη, χρειάζονται βοήθεια»
Η γυναίκα αναφέρει ότι τα παιδιά μαζεύτηκαν σε ένα σπίτι γεμάτα μουτζούρες και σε κατάσταση σοκ
Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την τραγωδία στο 9ο Δημοτικό σχολείο Σερρών, όπου ένας 11χρονος σκοτώθηκε όταν έγινε έκρηξη στο λεβητοστάσιο.
Μητέρα παιδιού καταγγέλλει πως τα παιδιά τους, που βρίσκονταν στην αυλή την ώρα της έκρηξης, δεν έχουν ψυχολογική στήριξη και «χρειάζονται βοήθεια».
Διαβάστε επίσης: «Πέφτει φως» στη φονική έκρηξη στις Σέρρες – Η τραγική αποκάλυψη για τον 11χρονο
Όπως είπε η μητέρα, τα παιδιά που έπαιζαν μαζί με τον άτυχο Βασίλη, είδαν το συμμαθητή τους κάτω στο έδαφος όταν τον χτύπησε η σιδερένια πόρτα και σοκαρισμένα άρχισαν να τρέχουν.
«Τα παιδιά έπαιζαν στον ίδιο χώρο με τον Βασίλη, απλά τα δικά μας παιδιά ήταν πιο τυχερά, γιατί έπαιζαν από τη δεξιά πλευρά, ενώ ο Βασίλης από την αριστερή. Δηλαδή θα μπορούσαν να είναι τα δικά μας παιδιά σε αυτή τη θέση» είπε στο epiloges.tv.
Η γυναίκα αναφέρει ότι τα παιδιά μαζεύτηκαν σε ένα σπίτι γεμάτα μουτζούρες και σε κατάσταση σοκ. «Τα παιδιά πανικοβλήθηκαν και κοίταξαν να σώσουν τους εαυτούς τους». Οι γονείς μάλιστα έψαχναν τα παιδιά τους όταν πήγαν πανικόβλητοι και οι ίδιοι στο σχολείο: «Κάποια στιγμή ακούστηκαν οι σειρήνες και τρέξαμε στο σχολείο. Μας είπαν ότι τα παιδιά ήταν καλά, αλλά είχαν φύγει».
Μάλιστα, καταγγέλλει ότι «κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας», ενώ όπως τονίζει «ο δήμαρχος Σερρών ήταν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και έλεγε ότι από την πρώτη στιγμή υπάρχουν ψυχολόγοι δίπλα στα παιδιά. Αυτό δεν έχει συμβεί».
- Βενεζουέλα: Αναβλήθηκε η συζήτηση στο Κοινοβούλιο του νομοσχεδίου για τη γενική αμνηστία
- Δυτική Οχθη: Η Βρετανία καλεί το Ισραήλ να ανακαλέσει την απόφασή του για επέκταση του ελέγχου
- Γεραπετρίτης και Μπαμπινιώτης συζητούν για την ελληνική γλώσσα: Δημοκρατία, Διάλογος και Συναίνεση
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.02.2026]
- Ρόμα – Κάλιαρι 2-0: «Έπιασαν» τη Γιουβέντους στην 4η θέση οι Ρωμαίοι
- Κάγια Κάλας: Το κοινό που αποδοκίμασε τον Βανς στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έδειξε ευρωπαϊκή υπερηφάνεια



