Ο Μακρόν έκανε πρόβλεψη για το Γαλλία-Πολωνία
Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, εμφανίστηκε σίγουρος για την πρόκριση της χώρας του στην επόμενη φάση του Μουντιάλ απέναντι στην Πολωνία και μάλιστα προέβλεψε και το τελικό σκορ.
Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία, ρίχνεται στη «μάχη» των νοκ-άουτ αναμετρήσεων του Μουντιάλ του Κατάρ, με σκοπό την υπεράσπιση του στέμματός της, έχοντας ως πρώτο αντίπαλο την Πολωνία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και του Βόιτσεχ Σέζνι, με τους Γάλλους φυσικά να είναι το πολύ μεγάλο φαβορί για τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Μάλιστα ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν είναι βέβαιος για την πρόκριση των «τρικολόρ», καθώς δήλωσε πως όχι μόνο η ομάδα του θα νικήσει την Πολωνία, αλλά προέβλεψε και το ακριβές σκορ αλλά και τους σκόρερ.
- Διαβάστε επίσης: Η τελική βαθμολογία στον Δ’ όμιλο: Πρώτη και καλύτερη η Γαλλία, πέρασε και η Αυστραλία
«Πιστεύω θα νικήσουμε 3-1. Ο Λεβαντόφσκι θα σκοράρει, όπως πιθανότατα ο Μπαπέ και ο Ζιρού, που θέλει να μείνει στην ιστορία (σ.σ. με ένα γκολ ξεπερνά τον Τιερί Ανρί). Για το τρίτο γκολ, επιλέγω μπαλαντέρ», δήλωσε ενώ αποκάλυψε πως μετά από κάθε αγώνα συνομιλεί και με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ:
«Μιλάμε πάντα μετά το ματς. Βρίσκω πολύ δυνατή και σταθερή την ομάδα μας για άλλη μια χρονιά. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Ντιντιέ Ντεσάν, στην εμπειρία του, στο know-how του»
- Μύκονος Betsson: Ανακοίνωσε τον Μοχάβι Κινγκ
- Η Νύφη! – Mια ταινία Φρανκενστάιν αλά Μπόνι και Κλάιντ που ισοδυναμεί με καθαρή τρέλα
- Αίγινα: Συνελήφθη 30χρονος που έκανε σούζες και κόντρες – Αναρτούσε τα «κατορθώματά» του στα social media
- Η Τουρκία στέλνει F16 στα κατεχόμενα της Κύπρου σύμφωνα με τουρκοκυπριακά ΜΜΕ
- Ναρκωτικά, όπλα, κλοπές – 15 φορές είχε συλληφθεί ο 48χρονος που απειλούσε με χειροβομβίδες έξω από τη ΓΑΔΑ
- ΑΕΚ – Προμηθέας 102-85: Παράσταση για ένα ρόλο και 9η σερί νίκη για την Ένωση

