Μυθική δήλωση από τον Μίλικ: «Χρειαζόμαστε σκούτερ για να σταματήσουμε τον Εμπαπέ»
«Τρέμουν» τον Εμπαπέ οι Πολωνοί. και ο Αρκάντιους Μίλικ προτείνει έναν... ιδιαίτερο τρόπο αντιμετώπισης του Γάλλου σούπερ σταρ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι το μεγάλο όπλο της εθνικής Γαλλλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ. Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο μεγάλος κίνδυνος για την άμυνα της Πολωνίας στον αυριανό αγώνα για τη φάση των «16» της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.
Ο Αρκάντιους Μίλικ σε δηλώσεις του για τον τρόπο που πρέπει να βρει η ομάδα του για να σταματήσει τον διάσημο άσο των «τρικολόρ» απάντησε αφοπλιστικά:
Διαβάστε επίσης: Σοκ στη Βραζιλία!
«Χρειαζόμαστε ένα σκούτερ! Μόνο έτσι μπορείς να τον προλάβεις όταν ανοίγει μπροστά του την μπάλα. Σοβαρά τώρα, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και ταχύτατοι στην άμυνα μας για να μπορέσουμε να τον περιορίσουμε.
Ξέρω πόσο δύσκολο είναι, αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε. Πιστεύω πως χρειάζεται ομαδική δουλειά στην άμυνα για να μπορέσουμε να τον κρατήσουμε μακριά από την εστία μας», τόνισε ο διεθνής άσος της Γιουβέντους.
- Περισσότερο από ένα παιχνίδι: Πώς η νέα Barbie ξορκίζει το στίγμα του αυτισμού στα παιδιά
- Από το περιβάλλον στην ισότιμη πρόσβαση: Πώς η Bayer Ελλάς επενδύει στη βιωσιμότητα με πράξεις
- Κλιμακώνουν οι αγρότες, σκέψεις και για τρακτέρ στην Αθήνα – Με ποινές απειλεί το Μαξίμου και συναντά μόνο τους «πρόθυμους»
- Ο μεγάλος τελικός του Super Cup: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός «μονομαχούν» για τον τίτλο
- Σέρρες: Νέα ερωτήματα για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 17χρονου – Ερευνάται η εμπλοκή και άλλων προσώπων
- Αγορά εργασίας: Για ποιες θέσεις γίνονται προσλήψεις από τις επιχειρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη


