
Ματθίλδη Μαγγίρα: «Τον έπιασα από τον λαιμό, τον κλώτσησα και τον δάγκωσα»
Η ηθοποιός αποκαλύπτει για ποιο λόγο επιτέθηκε σε άγνωστο άνδρα
Η Ματθίλδη Μαγγίρα αναφέρθηκε στην αδερφή της και στην ιδιαίτερη σχέση που έχουν.
Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και θυμήθηκε να απίστευτο περιστατικό που έχει ζήσει στο παρελθόν.
Διαβάστε επίσης: Ματθίλδη Μαγγίρα: «Είχα την ευθύνη της αδελφής μου από πέντε ετών»
Όπως ανέφερε η ίδια πριν καιρό έμπλεξε σε έναν καβγά με έναν άνδρα, που έριξε σπρέι στα μάτια της αδερφής της, όταν ήταν σε ένα αποκριάτικο πάρτι.
«Εννοείται ότι έχω μπλέξει σε καβγά για τη Μπέττυ, με έναν ψηλό. Τον έπιασα από τον λαιμό, όσο τον έφτανε το χέρι μου, γιατί της είχε ρίξει σπρέι. Ήταν Τσικνοπέμπτη κι είχαμε πάει σε ένα αποκριάτικο πάρτι», ανέφερε αρχικά η Ματθίλδη Μαγίρα και συνέχισε: «Του λέω ‘γιατί έριξες σπρέι στα μάτια της αδερφής μου;’. Τον καβάλησα, τον κλωτσάω και τον δαγκώνω κι αυτός να μου λέει ‘φύγε μωρή βδέλλα’».
Στη συνέχεια σημείωσε ότι αν έδινε τη ζωή της για κάτι, θα ήταν για την Ελλάδα, ενώ ,όπως δήλωσε η ίδια, επέστρεψε από την Αμερική, γιατί θεωρεί πως η ποιότητα της ζωής εδώ είναι καλύτερη.
- H ληστεία που έκανε διάσημη τη «Μόνα Λίζα» γίνεται μιούζικαλ
- Νορβηγία: 14χρονος έκλεψε λεωφορείο και το οδήγησε 200 χιλιόμετρα φτάνοντας στη Σουηδία
- Τσιτσιπάς: «Να χτίσω ένα νικηφόρο σερί και να επιστρέψω εκεί που ανήκω»
- Ο Βιθέντε Ιμπόρα έκανε το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής
- Οι Αθώοι: Πάθη και ζήλιες
- «Ψαλίδι» στην ανάπτυξη και άνοδο του πληθωρισμού βλέπει το ΔΝΤ για την Ελλάδα

