Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ματθίλδη Μαγγίρα: «Είχα την ευθύνη της αδελφής μου από πέντε ετών»

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Είχα την ευθύνη της αδελφής μου από πέντε ετών»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (17/5) βρέθηκε η Ματθίλδη Μαγγίρα, παραχωρώντας μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (17/5) βρέθηκε η Ματθίλδη Μαγγίρα, παραχωρώντας μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα παρουσίασε αποκλειστικά στο Πάμε Δανάη τη νέα της δουλειά «Φταίω εγώ για όλα», το πρώτο τραγούδι της καλλιτεχνικής περσόνας που δημιούργησε κι ακούει στο όνομα ΜΑΜΑΓΓΙΡΑ.

Η ίδια μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και πώς ήταν να μεγαλώνει στην Ξάνθη μαζί με την αδελφή της Μπέτυ.

«Από πάρα πολύ μικρή ήμουν πολύ υπεύθυνη. Είχα την ευθύνη της αδελφής μου από πέντε ετών». Είναι ωραίο όμως να περνά κανείς νωρίς στο ενήλικο κομμάτι του εαυτού μας, γιατί είναι πολύ εύκολο να παλινδρομήσουμε στο παιδικό μας κομμάτι. Είναι ωραίο να μπορούμε να ισορροπούμε ανάμεσα σε αυτά τα δύο και σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζει η αυτογνωσία». δήλωσε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή η Ματθίλδη Μαγγγίρα, μεταξύ άλλων είπε:

«Ήμουν ο άντρας της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και κάποιος που δεν με ξέρει μπορεί να μην το πιστέψει. Όλος αυτός ο δυναμισμός μου χτίστηκε ως άμυνα κι αυτό είναι κάτι που έγινε υποσυνείδητα κι όχι συνειδητά. Όλοι θέλουμε σύντροφο στη ζωή μας. Η συντροφικότητα και η συναισθηματική στήριξη είναι πράγματα που κάθε άνθρωπος θέλει κι είναι το σημαντικότερο πράγμα σε κάθε σχέση, όχι μόνο ερωτική αλλά σε οποιαδήποτε σχέση».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης της η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε για την σχέση που έχει με την κόρη της και την προσωπική της εμπειρία με την μητρότητα.

«Το πως είμαι σαν μητέρα πρέπει να το πει το παιδί μου, αλλά η αλήθεια είναι πως αυτά που λέω εγώ συνάδουν με αυτά που λέει η Λήδα» είπε ενώ διηθήθηκε κι ένα περιστατικό που έζησε στις ΗΠΑ, όταν μια καθηγήτρια της κόρης της την ευχαρίστησε για τον τρόπο που έχει μεγαλώσει το παιδί της.

«Όλη η ψυχή και ο χρόνος που έδωσες για να μεγαλώσεις ένα παιδί, γλυκαίνει όταν κάποιος αναγνωρίζει τι έχεις κάνει για το μεγάλωμα του παιδιού σου» είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Η ψυχοθεραπεύτριά μου μου είπε πώς η διαφορά της καλής μάνας με την κακή είναι ότι η καλή μάνα θα κάνει λάθη και θα το παραδεχτεί, ενώ η κακή ποτέ. Όλοι έχουμε δικαίωμα στα λάθη, αλλά το ζήτημα είναι να μπορείς να μπορείς να τα αναγνωρίζεις και να ζητάς συγγνώμη για αυτά. Έτσι μαθαίνουν και τα παιδιά να ζητούν συγγνώμη γιατί καθρεφτίζεσαι μέσα από αυτά».

Μιλώντας τέλος για την περιπέτεια της με τον κοροναϊό, η Ματθίλδη Μαγγίρα είπε:

«Ευτυχώς ήμουν τυχερή και δεν ταλαιπωρήθηκα. Δεν έκανα ποτέ πυρετό, ούτε δέκατα, είχα απλά κομμάρες κι ήθελα να κοιμάμαι συνέχεια».

Δείτε το βίντεο

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024