Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Πανικός στην παραλία με τον Τριαντάφυλλο - Τα πήρε ο τραγουδιστής

Survivor: Πανικός στην παραλία με τον Τριαντάφυλλο – Τα πήρε ο τραγουδιστής

Τι συνέβη και εκνευρίστηκε ο παίκτης των κόκκινων;

Ο κακός χαμός έγινε -για άλλη μια φορά- στο Survivor. Στο χθεσινό επεισόδιο (16/5) ο Τριαντάφυλλος θέλησε να πρωταγωνιστήσει ξανά, όπως μόνο αυτός ξέρει.

Οι παίκτες των δύο ομάδων κάθονταν χαλαροί στην παραλία, συζητούσαν και γελούσαν. Μάλιστα, έκαναν χαβαλέ με αφορμή τα σχόλια και τις αυθόρμητες αντιδράσεις του Γιώργου Λιανού κατά τη διάρκεια μιας δοκιμασίας. Ωστόσο, το κλίμα αυτό άλλαξε γρήγορα, όταν ο Τριαντάφυλλος άκουσε την συζήτηση που είχαν για εκείνον οι συμπαίκτες του.

Ο τραγουδιστής ανέβασε τους τόνους και αντέδρασε ακραία, ξεσπώντας τόσο μπροστά στην κάμερα όσο και στους ίδιους τους παίκτες. «Θα μείνω εδώ όσο χρειαστεί και όσο σας πονάει αυτό. Θα μείνω εδώ γιατί ο σκοπός μου είναι ιερός και θα τον εκπληρώσω», είπε χαρακτηριστικά ο Ντάφυ.

Στη συνέχεια μάλωσε με τον Κόρο επαναλαμβάνοντας πως θα έφευγε ο ίδιος αν δεν έπαιρνε την απόφαση ο Τζέιμς Καφετζής να αποχωρήσει. Ο Τριαντάφυλλος του είπε: «Νομίζεις πως επειδή είσαι 10 κιλά παραπάνω σε φοβάμαι;; Δεν σε φοβάμαι» με τους δυο τους να έρχονται face to face. «Στα ίσια το λέω και όχι πίσω από την πλάτη σου όπως τα λέτε εσείς θα έφευγες», συνέχισε.

Ο Κόρο του είπε τότε για άλλη μία φορά πως δεν αγωνίζεται στα αγωνίσματα, με τον τραγουδιστή να λέει «δεν παίζω με χαρτί γιατρού». Ο παίκτης των μπλε κατευθύνθηκε προς την θάλασσα και τον χαρακτήρισε «παράσιτο».  Όλα αυτά, ενώ ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στις ομάδες ότι το παιχνίδι γίνεται ατομικό.

Δείτε όσα έγιναν:

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024