
Πάτρα: Προσωρινά ελεύθερος ο 70χρονος που έσερνε τον σκύλο του με το αυτοκίνητο
Ποιους όρους του επέβαλε ο Ανακριτής
Προσωρινά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 70χρονος που είχε συλληφθεί το Σάββατο γιατί έσερνε με το αυτοκίνητο του, αλυσοδεμένο έναν θηλυκό σκύλο στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου.
Στον ηλικιωμένο που αντιμετωπίζει κακουργηματικές κατηγορίες, επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από την χώρα, εμφάνιση μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, χρηματική εγγύηση 1000 ευρώ και απαγόρευση απόκτησης ζώου.
Να σημειωθεί ότι στον δράστη έχει ήδη επιβληθεί από την Αστυνομία διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ, ενώ με βάση τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, σύμφωνα με τον τελευταίο νόμο για τα ζώα, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για κακουργηματική κακοποίηση – βασανισμό ζώου συντροφιάς όπου η προβλεπόμενη ποινή φτάνει σε κάθειρξη έως δέκα έτη και χρηματικό πρόστιμο 30.000 – 50.000 ευρώ.
- Αμετανόητος Λαζαρίδης ξαναχτυπά: Η σκευωρία των πολιτικών μου αντιπάλων εντός και εκτός Καβάλας θα πέσει στο κενό
- Strawberina στοπ: Δηλητήριο ο σκοτεινός τοξικός αλγόριθμος των ψηφιακών φρούτων
- Συναγερμός στον Νέο Κόσμο – 55χρονος έχει ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα αφού χτύπησε τη μητέρα του – Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ
- Αρκτική: Η κινητικότητα που προμηνύει σύγκρουση – Τι τη φέρνει στο επίκεντρο των ανταγωνισμών
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Χατζηδάκης: Νέες φοροαπαλλαγές και μέτρα στήριξης τον Σεπτέμβριο
- Παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΛ Novibet ο Παντελίδης


