ΕΟΔΥ: Επιτροπή για θέματα υγείας – Ποιοι συμμετέχουν
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης συγκροτεί 5μελη επιστημονική επιτροπή για την υποστήριξη του έργου του ΕΟΔΥ.
Πενταμελή επιτροπή για τη στήριξη του έργου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας συστήνει το υπουργείο Υγείας.
Η επιτροπή για τη στήριξη του ΕΟΔΥ θα συνεδριάζει κατά τακτά χρονικά διαστήματα και θα καταλήγει σε επιστημονικές εισηγήσεις σχετικά με τα λοιμώδη νοσήματα και τη Δημόσια Υγεία, προτάσεις τις οποίες θα καταθέτει στον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.
- Διαβάστε επίσης: Προσωπικός γιατρός: Έρχονται αλλαγές, πώς θα συμμετάσχουν και ιδιώτες στον θεσμό – Η πρόταση Πλεύρη
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης συγκροτεί 5μελη επιστημονική επιτροπή για την υποστήριξη του έργου του ΕΟΔΥ.
Έργο της Επιτροπής η σύνταξη εισηγήσεων και προτάσεων προς τον Υπουργό.
Τα μέλη της Επιτροπής είναι τα εξής: Λάγιου Παγώνα – Χατζηχριστοδούλου Χρήστος – Κοτανίδου Αναστασία – Νένα Ευαγγελία – Μαγιορκίνης Γκίκας.
- Ήχησε το 112 σε Αρκαδία, Μεσσηνία, Κορινθία και Λακωνία – «Περιορίστε τις μετακινήσεις στις απολύτως αναγκαίες»
- «Εκρηκτική» η ατμόσφαιρα στο κατάμεστο Καραϊσκάκη – Το εντυπωσιακό κορεό των οπαδών του Ολυμπιακού (vid+pics)
- Κρίσιμη μαρτυρία για τη Λόρα από το Βερολίνο – Δόθηκε παράταση στο Amber Alert
- Επίθεση Δούκα και Γερουλάνου σε Ανδρουλάκη με πρόφαση τη «βελόνα» του ΠΑΣΟΚ, που φροντίζουν με τη στάση τους να μην κουνηθεί
- Καιρός: Ακραίας επικινδυνότητας η κακοκαιρία την Τετάρτη – Οι 7 κόκκινες περιοχές – Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία
- Ισπανία: Στους 42 οι νεκροί του σιδηροδρομικού δυστυχήματος – Συνεχίζουν να ανασύρουν νεκρούς
