Δέσποινα Βανδή: Το τηλεφώνημα που δέχτηκε στον αέρα του J2US και η αντίδρασή της
«Θα σε πάρω αγόρι μου στο διάλειμμα», είπε ξαφνιασμένη η τραγουδίστρια
Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα δέχτηκε η Δέσποινα Βανδή το βράδυ του Σαββάτου (12/11) κατά τη διάρκεια του live του J2US.
Την στιγμή που η Λόλα και ο Λευτέρης Μητσόπουλος βρισκόταν στην σκηνή του φαντασμαγορικού σόου, κάλεσε την τραγουδίστρια ο Χρήστος Μάστορας και εκείνη του απάντησε κανονικά.
«Συγγνώμη παιδιά, με παίρνει ο Χρήστος Μάστορας αλλά δεν ξέρω γιατί», είπε η Δέσποινα Βανδή.
Τότε ο Νίκος Κοκλώνης της ζήτησε να βάλει σε ανοιχτή ακρόαση το τηλέφωνο για να ακούσουν όλοι τον λόγο που διέκοψε το live ο frontman των Μελισσών.
«Καλησπέρα παιδιά. Συγγνώμη. Ο λόγος που πήρα την Δέσποινα, την υπέρτατη σταρούμπα, ήταν γιατί ήθελα να την καλέσω στα γενέθλια μου. Όποιος άλλος γουστάρει από εκεί πέρα μπορεί να έρθει. Θα στείλω τη διεύθυνση σε ένα μήνυμα», είπε ο Χρήστος Μάστορας.
«Θα σε πάρω αγόρι μου στο break», απάντησε στη συνέχεια η Δέσποινα Βανδή και έκλεισε το τηλέφωνο.
Δείτε το απόσπασμα
- «Η Τελευταία Κλήση»: Είδαμε την ταινία εμπνευσμένη από την υπόθεση ομηρείας του Σορίν Ματέι
- Καματερό: Συνελήφθη 53χρονος για παιδική πορνογραφία και κρυφή κάμερα σε γυναικείες τουαλέτες καταστήματος
- Έφτασαν στην Κάρπαθο οι πύραυλοι Patriot – Bίντεο με την άφιξή τους στο νησί
- Αναβρασμός στους αγρότες, σχεδιάζουν μπλόκο στην Agrotica – «Τα προβλήματα παραμένουν, οι περισσότεροι χρωστάνε»
- Eπίσημο: Οι νέες έδρες των Dubai BC, Μακάμπι και Χάποελ στην Euroleague – Τα δεδομένα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
- Έφοδος της Αστυνομίας στις φυλακές Κομοτηνής – Βρέθηκαν κινητά τηλέφωνα




