Μια σπουδαία νίκη κατάφερε να πάρει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιo με 0-1, η οποία τον διατηρεί και σε απόσταση ασφαλείας στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Φώτης Ιωαννίδης.
Οι πράσινοι τα κατάφεραν απέναντι σε έναν αντίπαλο και μια έδρα που παραδοσιακά τους βάζει δύσκολα.
Συγκεκριμένα το τριφύλλι έχει πανηγυρίσει νίκη στο Αγρίνιο εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια. Συγκεκριμένα τρία χρόνια και δέκα μήνες. Τελευταία φορά ήταν στις 19 Ιανουαρίου του 2019 όταν η ομάδα του Γιώργου Δώνη είχε επικρατήσει 1-0 με σκόρερ τον Γιάννη Μπουζούκη.
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.