H διαμάχη του με την Μαντόνα αναζωπύρωσε ο 50 Cent, κατακρίνοντας την βασίλισσα της ποπ για τις πρόσφατες αναρτήσεις της.

Ο ράπερ δημοσίευσε screenshot από βίντεο της Μαντόνα στο οποίο κοίταζε την κάμερα και συγχρόνιζε τα χείλη της, με τους στίχους του κομματιού «Vent» του ράπερ Baby Keem.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Το βίντεο TikTok της Μαντόνα φαίνεται να μην άρεσε στον 50 Cent, ο οποίος την χαρακτήρισε «αξιολύπητη»

«Η Μαντόνα χρησιμοποιώντας τη ραπ μουσική, για να επηρεάσει το κοινό της στο TikTok, είναι αξιολύπητη και πραγματικά διαταράσσει το πνεύμα μου».

Μάλιστα στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Είπα σε όλους ότι η γιαγιά κάνει βλακείες, σαν παρθένα στα 64» σαφές υπονοούμενο για το δημοφιλές τραγούδι της «βασίλισσας της ποπ», «Like a virgin».

View this post on Instagram

A post shared by 50 Cent (@50cent)

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 50 Cent «τα βάζει» με την Μαντόνα, σχολιάζοντας τις αναρτήσεις της. Τον Ιούνιο, ο ράπερ σχολιάζοντας post της έκανε λόγο για εξωγήινους, ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο είχε κατακρίνει φωτογραφίες της με εσώρουχα.

Τότε, η Μαντόνα του είχε απαντήσει, γράφοντας: «Ο 50 Cent προσποιείται ότι είναι φίλος μου. Τώρα αποφάσισες να μιλήσεις για μένα. Υποθέτω ότι η νέα σου καριέρα τραβάει την προσοχή προσπαθώντας να ταπεινώσεις τους άλλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η λιγότερο καλή επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις ως καλλιτέχνης και ως ενήλικας».

Ο 50 Cent είχε ζητήσει συγγνώμη που την πλήγωσε, λέγοντας ότι «δεν σκοπεύει να το ξανακάνει». Η σταρ, βέβαια, δεν έκανε δεκτή την απολογία του.