Γκόραν Μπρέγκοβιτς: Πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του που ακυρώνει τις συναυλίες του
Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του το 2008, όταν μάζευε κεράσια και έπεσε από ύψος τεσσάρων μέτρων τραυματίζοντας τον οσφυϊκό σπόνδυλο, ένα νέο ατύχημα συνέβη στον καλλιτέχνη.
Ο διάσημος σέρβος μουσικός Γκόραν Μπρέγκοβιτς είχε πρόσφατα στο Παρίσι ένα ατύχημα εξαιτίας του οποίου αναγκάστηκε να ακυρώσει τις συναυλίες του, αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Διαβάστε επίσης: Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό: Κι άλλη τραγωδία από συνωστισμό – 11 νεκροί σε συναυλία
Πού και πώς συνέβη το ατύχημα
Ο διάσημος μουσικός έπεσε από το σκούτερ του κατά την παραμονή του στο Παρίσι και τραυμάτισε σοβαρά τον ώμο του.
Το χέρι του Μπρέγκοβιτς αυτή τη στιγμή είναι ακινητοποιημένο σε νάρθηκα, γι’ αυτό και αναγκάστηκε να ακυρώσει τις προγραμματισμένες συναυλίες στο Μεξικό στις 26, 29 και 30 Νοεμβρίου.
- Χανιά: Θλίψη για τον θάνατο του Κωνσταντάκη Κανάκη, αθλητή μπάσκετ με αμαξίδιο
- Κόντης: «Δεν έχουμε την εικόνα που θέλουμε, χρειαζόμαστε πολλή δουλειά»
- Ο Έιντριεν Μπρόντι είναι σίγουρος ότι η τεχνητή νοημοσύνη «δεν θα μπορέσει ποτέ να αντικαταστήσει τα συναισθήματα»
- Πόσο χρυσό κατέχουν οι δέκα χώρες με το μεγαλύτερο απόθεμα – Η θέση της Ελλάδας
- Πού κυμαίνονται οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα – Η σύγκριση με Ευρώπη
- Προδημοσίευση του βιβλίου του Σαρκοζί: «Προσευχήθηκα να μπορέσω να σηκώσω τον σταυρό μου»




