Σεπόλια: Ομάδα μίνι ποδοσφαίρου διαψεύδει ότι ο 55χρονος είναι προπονητής της
Η Ελληνική Ομάδα mini ποδοσφαίρου / SOCCA σημειώνει ότι δεν έχει σχέση με τον 55χρονο που συνελήφθη για την υπόθεση των βιασμών στα Σεπόλια.
Προπονητής 55 ετών έχει συλληφθεί για την υπόθεση των βιασμών της 12χρονης στα Σεπόλια. Μάλιστα, ο συλληφθέντας φαίνεται να προπονούσε μικρά παιδιά σε ακαδημίες ποδοσφαίρου.
Δημοσιεύματα ήθελαν τον 55χρονο προπονητή να έχει σχέση με την Ελληνική Ομάδα mini ποδοσφαίρου / SOCCA, κάτι που η ομάδα διαψεύδει με ανάρτησή της στο Facebook.
«Η Ελληνική Ομάδα mini ποδοσφαίρου / SOCCA δεν έχει & ούτε είχε ποτέ ουδεμία σχέση με τον φερόμενο ως κατηγορούμενο 55χρονο προπονητή. Το συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο δεν το γνωρίζουμε καν, σχετίζεται με άλλη ή άλλες ομάδες ποδοσφαίρου και σε καμία περίπτωση με την δική μας. Προπονητής της ομάδας μας είναι ο κ. Μπαστάκης Γιώργος από το 2020 μέχρι και σήμερα», ξεκαθαρίζεται στην ανάρτηση.
Η ανάρτηση στο Facebook
- Κήρυξη κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης για τον Δήμο Γορτυνίας
- Λαμία: Καταγγελία εγκατάλειψης παιδιού στο φάσμα του αυτισμού στα Δικαστήρια
- Απάτες: Από το myAADE, τα ΕΛΤΑ μέχρι και την Αττική Οδό – Τι να προσέξετε
- Ageism: Ο ηλικιακός ρατσισμός βλάπτει (και) την αγορά εργασίας
- Οι Αθώοι: Ένας έρωτας φέρνει σύγκρουση
- Η αγωνία κορυφώνεται απόψε στη «Γη της ελιάς» – Τι θα δούμε

