Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: «Της μιλούσα για να εκμαιεύσω πληροφορίες», λέει ο 39χρονος που συνελήφθη - Αναζητούν τον 4ο άνδρα

Σεπόλια: «Της μιλούσα για να εκμαιεύσω πληροφορίες», λέει ο 39χρονος που συνελήφθη – Αναζητούν τον 4ο άνδρα

Διαζευγμένος και πατέρας ενός 9χρονου αγοριού ο τελευταίος που συνελήφθη για την υπόθεση των Σεπολίων

Ανθρωποκυνηγητό για τον τέταρτο άνδρα έχει εξαπολύσει η Αστυνομία που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια, μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε χθες καθώς όπως ανέφερε το MEGA πιθανόν να έχει φύγει στο εξωτερικό.

Από χθες το βράδυ οι αρχές χτενίζουν την περιοχή της Κορίνθου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έχει εκδοθεί και η ταυτότητα του για να τον βρουν. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το συγκεκριμένο άτομο είναι ηλεκτρολόγος και όταν έφυγε στο εξωτερικό δεν είχε πρόθεση να το σκάσει.

Την ίδια στιγμή ραγδαίες είναι η εξελίξεις στην υπόθεση των Σεπολίων μετά τη σύλληψη τριών ακόμη ατόμων με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης εις βάρος της 12χρονης.

Ένας από τους τελευταίους συλληφθέντες ο 39χρονος κάτοικος βορίων προαστίων. Διαζευγμένος και πατέρας ενός 9χρονου αγοριού. Εργάζεται ως συνοδός ασφαλείας σε εταιρία σεκιούριτι και για πρώτη φορά το LIVE NEWS αποκαλύπτει τι είχε καταθέσει στις 16 Οκτωβρίου όταν και παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για να βοηθήσει, όπως είχε διατυμπανίσει τότε, στις έρευνες.

«Προσήλθα αυθορμήτως στην υπηρεσία σας, γιατί είδα διάφορα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο γι’ αυτήν την ανήλικη κοπέλα. Εγώ αναστατώθηκα πολύ γιατί μου έχει τύχει κάτι που μου προσομοιάζει σε αυτά που ακούω…» είχε καταθέσει ο 39χρονος.

«Της μιλούσα… για να εκμαιεύσω πληροφορίες»

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 39χρονος συνάντησε μία φορά την ανήλικη έναντι αμοιβής. Ο ίδιος βέβαια είχε υποστηρίξει πως συνομιλούσε μεν με τη 12χρονη, αλλά για να αντλήσει όσες πιο πολλές πληροφορίες μπορούσε και σε καμία περίπτωση για να την εκμεταλλευτεί.

«Επειδή γενικά σαν άνθρωπος αν δω κάτι περίεργο θέλω να το ψάχνω παραπάνω, έτσι έκανα και σε αυτή την περίπτωση. Μόλις είδα το μήνυμα της 12χρονης, που έλεγε πως ήταν 18 ετών και ζητούσε ερωτική συνεύρεση έναντι κάποιου χρηματικού αντιτίμου, επικοινώνησα απευθείας με την αστυνομία. Είπα ακριβώς τι μήνυμα έλαβα και άφησα τα στοιχεία μου» συνεχίζει στην κατάθεση του ο 39χρονος.

Αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί. Αποφάσισε να συνεχίσει τις συνομιλίες με το ανήλικο για να κάνει -όπως λέει- τη δική του έρευνα στην υπόθεση.

«Αποφάσισα να συνεχίσω το διάλογο με τον χρήστη αυτόν προκειμένου να εκμαιεύσω κι άλλες πληροφορίες. Επίσης είχα ζητήσει να μου στείλει και φωτογραφία για να διαπιστώσω αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα, γιατί πολλές φορές έχει τύχει να διαπιστώσω ότι συνομιλώ με άτομο το οποίο τελικά ήταν άντρας» συμπλήρωσε.

Στις συνομιλίες τους ο 39χρονος σήμερα κατηγορούμενος ρώτησε τη 12χρονη τι θέλει να κάνει τα χρήματα για να λάβει την απάντηση: «Μου είπε ότι θα τα έδινε στη μάνα της γιατί τα έχει ανάγκη. Την ρώτησα τι ανάγκη έχει και αν μπορώ να την βοηθήσω κάπως προκειμένου να μου πει περισσότερα πράγματα. Μου είπε ότι δίνει όλα τα λεφτά στη μάνα της γιατί χρωστάει και πως το έχει ξανακάνει αυτό».

Ο 39χρονος παραδέχτηκε στους αστυνομικούς πως έκλεισε και ραντεβού για τη 12χρονη με σκοπό, όπως έλεγε, να διερευνήσει κι άλλο την υπόθεση.

«Σε συνομιλία που είχαμε στο viber καθορίσαμε και ένα ραντεβού στα Σεπόλια στις 21:00. Με το που έφτασα βγήκα από το αμάξι και κοίταξα τριγύρω στην περιοχή. Είναι μια τακτική που γενικά ακολουθώ πάντα. Δεν παρατήρησα κάτι ανησυχητικό και ξαναμπήκα στο αμάξι. Όσο καθόμουν μέσα μπήκε ξαφνικά απότομα στη θέση του συνοδηγού μια κοπέλα» περιέγραψε.

Αν και πατέρας ενός 9χρονου αγοριού, ο συγκεκριμένος άντρας ισχυρίστηκε πως επειδή είχε σκοτάδι δεν κατάλαβε ότι επρόκειτο για 12χρονο κορίτσι.

«Επειδή ήταν νύχτα δεν μπορούσα να διακρίνω επ’ ακριβώς ηλικία. Μου φάνηκε γύρω στα 18. Τρόμαξα με τον τρόπο που μπήκε στη θέση του συνοδηγού και της είπα αμέσως να κατέβει όπως και έκανε» ανέφερε ο 39χρονος.

Ο 39χρονος υποστηρίζει πως δεν την ξαναείδε έκτοτε και μάλιστα πως μπλόκαρε την επαφή στο κινητό του. Κατά την έρευνα της αστυνομίας, στο σπίτι του βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, μία κάρτα μνήμης, ένα πιστόλι, 42 φυσίγγια. Για το όπλο είχε άδεια κατοχής, καθώς το χρησιμοποιούσε στη δουλειά του.

Οι τρεις φορές του 35χρονου

Τουλάχιστον τρεις φορές φέρεται να έχει κακοποιήσει τη 12χρονη ο δεύτερος συλληφθέντας. Είναι 35 ετών, άγαμος, κάτοικος δυτικής Αττικής που δηλώνει ανεπάγγελτος εισοδηματίας.

Συνελήφθη δυνάμει εντάλματος καθώς κατηγορείται ότι προέβη σε γενετήσια πράξη με την ανήλικη. Σε έρευνες που έγιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην οικία του 35χρονου: 3 laptop, tablet και δύο κινητά τηλέφωνα

Οι δύο συλληφθέντες πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Τρίτη ενώ το πρωί συνελήφθη ένας ακόμη άντρας 55 ετών .

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024