Μπαχτσελί: Ο Ταϊφούν έστειλε μήνυμα στους εχθρούς της Τουρκίας – Ο γίγαντας ξύπνησε
«Η Τουρκία δεν αστειεύεται» ανέφερε ο Μπαχτσελί
Σε νέες απειλές απέναντι στους «εχθρούς» της Τουρκίας προχώρησε ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ) και ακροδεξιός εταίρος του τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί με αιχμή και την δοκιμαστική εκτόξευση του – τουρκικής κατασκευής – βαλλιστικού πυραύλου Ταϊφούν τις προηγούμενες μέρες.
Σύμφωνα με τον Μπαχτσελί, ο Ταϊφούν έστειλε το κατάλληλο μήνυμα στους εχθρούς. «Δείτε τον πύραυλo Ταϊφούν. Ξέρει να εμπνέει εμπιστοσύνη στο φίλο και να στέλνει το κατάλληλο μήνυμα στις γιάφκες των εχθρών και θα συνεχίζει να το κάνει. Η Τουρκία δεν αστειεύεται» ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο Μπαχτσελί διεμήνυσε ότι «ο γίγαντας ξύπνησε», με τις δηλώσεις του να θεωρείται ότι απευθύνονται και στην Ελλάδα.
Διαβάστε επίσης: Ερντογάν σε Σολτς: Η Γερμανία να επιστρέψει στην ουδετερότητα στα ελληνοτουρκικά
Τρομοκρατικές συμμορίες και εχθρικές χώρες
«Οι τρομοκρατικές συμμορίες και οι εχθρικές χώρες, που υπολογίζουν και στοχεύουν να βλάψουν τη χώρα μας με το που θα βρουν την ευκαιρία να προσέξουν και να βάλουν μυαλό. Αυτό που τους λέμε εμείς είναι ότι ο γίγαντας όχι μόνο ξύπνησε, αλλά δόξα τω Θεώ έχει ορθοποδήσει με την αξιοζήλευτη τεχνολογική ανάπτυξη, που έχει σημειώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπαχτσελί.
Ο πρόεδρος του ΜΗΡ φρόντισε να αναφερθεί αναλυτικά και σε σειρά όπλων που σχεδιάζει να κατασκευάσει η Τουρκία, αναφέροντας: «Είναι το τουρκικό έθνος που μοχθεί και ιδρώνει για να κατασκευάσει τα ελικόπτερα Ατάκ και Γκιοκμπέι, το πολεμικό πλοίο Αναντολού, το αεροσκάφος Χιουρκούς, το Ακιντζί, το Μπαϊρακτάρ, τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα Άνκα και τον πύραυλο Ταϊφούν».
- Οδηγοί ταξί: Γέμισαν τη Σταδίου με καπνογόνα και συνθήματα κατά του Κυρανάκη
- Φενέρμπαχτσε – Αρμάνι Μιλάνο 79-75: Δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε τη νίκη
- Ομοφοβικός, μιλιταριστής, ορκισμένος εχθρός του Oμπάμα – Ο αληθινός Τσακ Νόρις μισούσε πολύ
- Ο πρόεδρος Τραμπ «δεν θέλει κατάπαυση του πυρός» στο Ιράν
- Όταν ο Μουρίνιο άκουσε τη συμβουλή του πατέρα του
- Οι ΗΠΑ στηρίζουν Όρμπαν εν όψει εκλογών – Ταξίδι Βανς στη Βουδαπέστη τον Απρίλιο


