
Σύρος: Οικογενειακή υπόθεση η 28η Οκτωβρίου – Μητέρα και γιος παρέλασαν μαζί και καταχειροκροτήθηκαν
Συγκινητική η στιγμή που σήκωσαν την ελληνική σημαία
Την Επέτειο του “ΟΧΙ” τίμησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες από κάθε άκρη της χώρας. Με σύμμαχο τον καλό καιρό παρέλασαν περήφανοι στους δρόμους και συγκίνησαν.
Στην Ερμούπολη της Σύρου έλαβε χώρα μία ιδιαίτερη στιγμή, που όλοι θα θυμούνται για αρκετό καιρό. Μητέρα και γιος έκαναν μαζί παρέλαση μπροστά από το Δημαρχείο της πόλης και έκλεψαν τις εντυπώσεις.
- Διαβάστε επίσης: Η τελευταία παρέλαση για τον μικρό Τάσο στο Μαθράκι – Γιατί καταγγέλλει εκφοβισμό η μητέρα του
Η μητέρα, Αριάδνη, και ο γιος, Ορέστης, σύμφωνα με το cyclades24, καμάρωναν ο ένας τον άλλον και το πλήθος στην Πλατεία Μιαούλη τους ίδιους, για τη δύναμη και τη θέληση τους για μάθηση.
Η μητέρα ήταν αυτή που σήκωσε την ελληνική σημαία και ο γιος ήταν παραστάτης. Η κυρία Αριάδνη φέτος είναι στη Β’ Λυκείου, είναι εργαζόμενη μητέρα δύο παιδιών και παρακολουθεί μαθήματα στο απογευματινό ΕΠΑΛ Σύρου προσπαθώντας να τελειώσει το σχολείο και επιτέλους να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους
- Data centers: Η αγορά ακινήτων στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
- Τέμπη: Βίντεο που δεν συμπεριλήφθηκε στη δικογραφία βρέθηκε στο σπίτι δικαστικού πραγματογνώμονα
- Η ΕΠΟ ανακοίνωσε οδηγίες προς τους φιλάθλους που θα πάνε στον Βόλο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson
- Τραμπ vs πρίγκιπα Χάρι – «Πώς τα πάει; Πώς είναι η σύζυγός του;»
- Fed: Το υπουργείο Δικαιοσύνης κλείνει την έρευνα για τον Τζερόμ Πάουελ
- Η υπόκλιση στην Κάρλα, είναι το ποδόσφαιρο (που θέλεις να υπάρχει)…




