Το Halloween είναι εδώ και οι αστέρες του Χόλυγουντ προσπαθούν για ακόμη μια χρονιά να εντυπωσιάσουν με τις πρωτότυπες μεταμφιέσεις τους.

Πολλοί έχουν δημοσιεύσει στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media τα κοστούμια που επέλεξαν και είναι πράγματι ιδιαίτερα.

Η στολή της μάγισσας φυσικά έχει την τιμητική της ενώ αρκετές διάσημες δεν ξέχασαν το χαρακτηριστικό μυτερό καπέλο τους και το μαύρο φόρεμά τους.

Φυσικά, υπάρχουν και οι πιο σέξι παρουσίες, όπως η Κάιλι Τζένερ, η Doja Cat και η Γκρέτσεν Ρόσι.

Πάμε να τις θαυμάσουμε…

Κάιλι Τζένερ και Χέιλι Μπίμπερ

Οι δύο κολλητές φίλες, Κάιλι Τζένερ και Χέιλι Μπίμπερ, επέλεξαν να βάψουν το σώμα τους με πράσινη μπογιά και να ντυθούν μάγισσες. Η μικρή της διάσημης οικογένειας Καρντάσιαν φόρεσε ένα κοστούμι εμπνευσμένο από την Κακιά Μάγισσα της Δύσης, του «Μάγου του Οζ», και φωτογραφήθηκε στη μπανιέρα αγκαλιά με έναν σκελετό.

Η Κάιλι έβαλε ωστόσο, τη δική της πινελιά, καθώς προτίμησε ένα διάφανο μαύρο μάξι φόρεμα με τους ώμους ακάλυπτους, μακριά μαύρα γάντια και μαύρα κολιέ.

Doja Cat

Η διάσημη ράπερ φόρεσε τα μαύρα της εσώρουχα και τις ψηλές κόκκινες κάλτσες για να ντυθεί σέξι νοσοκόμα. Πόζαρε στον καθρέφτη του σπιτιού της και οι σχεδόν 25 εκατομμύρια followers της έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doja Cat (@dojacat)

Γκρέτσεν Ρόσι

Η ηθοποιός δεν διάλεξε κάτι ιδιαίτερο. Φόρεσε μία στολή μάγισσας ωστόσο, ήταν αρκετά σέξι. Σε ανάρτησή της τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα μαύρο μίνι φόρεμα, καπέλο και σκούπα.

Κλόε Τσέρι

Η ηθοποιός ταινιών πορνό, Κλόε Τσέρι, προτίμησε κάτι πολύ απλό. Απλά φόρεσε δύο αυτιά λαγού μέσα από το μπλουζάκι της και πήγε σε πάρτι τραβώντας πάνω της όλα τα βλέμματα.