Κρήτη: Εκατοντάδες καλεσμένοι σε γαμήλιο γλέντι έφυγαν με τροφική δηλητηρίαση – Ουρά… έξω από το Κέντρο Υγείας
Τα συμπτώματά τους δεν υποχωρούσαν.
Μία απίστευτη περιπέτεια που δεν θα ξεχάσουν ποτέ, έζησαν την περασμένη Κυριακή, εκατοντάδες καλεσμένοι σε μεγάλο γάμο στην περιοχή της Μεσαράς, στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου.
Συγκεκριμένα, τα δύο τρίτα των 1.300 καλεσμένων, επιστρέφοντας στα σπίτια τους, εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.
Τα συμπτώματα δεν υποχωρούσαν
Σύμφωνα με το ekriti.gr, τα αυτοκίνητα έξω από το Κέντρο Υγείας Μοιρών έκαναν ουρά με τους ανθρώπους να τρέχουν μέσα για να λάβουν τις Α’ Βοήθειες και ενώ τα συμπτώματα τους δεν υποχωρούσαν.
Η κατάσταση αυτή διήρκησε αρκετές ώρες, και ευτυχώς δεν υπήρξε κάτι χειρότερο για κανέναν από τους καλεσμένους.
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος – Κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών
- Ιταλία: Δίχρονο παιδί κινδυνεύει να πεθάνει έπειτα από πρωτοφανές ιατρικό λάθος σε μεταμόσχευση
- Kαταιγίδα Nils: Σαρώνει τη Γαλλία – Ένας νεκρός και 850.000 σπίτια χωρίς ρεύμα
- Καταγγέλει τον Ηλιόπουλο η ΠΑΕ Ολυμπιακός
- Όταν η σαλάτα μπήκε στο μενού – Απολίθωμα 300 εκατ. ετών ανήκει σε ένα από τα πρώτα φυτοφάγα ζώα
- Φάμελλος: «Oποια πέτρα και αν σηκώσεις θα βρεις διαφθορά και καθεστώς Μητσοτάκη, η ΝΔ στα σκάνδαλα έχει άριστη κατάρτιση»
