Ράντονιτς: «Την Τρίτη στην Αθήνα ο Μπέικον, θα μας βοηθήσει»
Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ιωνικού, αλλά και για τον Ντουέιν Μπέικον.
Ο Παναθηναϊκός πέρασε εύκολα από το κλειστό της Νίκαιας, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να τονίζει δεν ήταν εύκολο οι παίκτες του να παραμείνουν συγκεντρωμένοι μετά τη «διαβολοβδομάδα».
Παράλληλα ο Μαυροβούνιος τεχνικός αναφέρθηκε και στον Ντουέιν Μπέικον επισημαίνοντας ότι αναμένεται στην Ελλάδα την Τρίτη (25/10).
Οι δηλώσεις του Ντέγιαν Ράντονιτς:
Για το ματς: «Μετά από δύο παιχνίδια στην Euroleague δεν είναι εύκολο να έχεις 100% τη συγκέντρωση σου στο ματς, αλλά προσπαθήσαμε να είμαστε όσο πιο συγκεντρωμένοι μπορούσαμε και να χρησιμοποιήσουμε όσο περισσότερους παίκτες μπορούσαμε».
Για τον Μπέικον: «Τον περιμένουμε να έρθει την Τρίτη για να μπει και στις προπονήσεις στη συνέχεια και ελπίζω ότι θα μας βοηθήσει».
- Γάζα: Τουλάχιστον 14 νεκροί σε 24 ώρες στη Γάζα – Ανάμεσά τους τρία παιδιά που πέθαναν από υποθερμία
- Μια ματιά στο Euphoria: Η Ζεντάγια έχει μπλεξίματα με την μαφία, ο Ελόρντι χορεύει γυμνός, η Σάφερ χαλαρώνει
- Αταμάν: Ο Παναθηναϊκός δεν είναι φαβορί για την Ευρωλίγκα – Ο Ομπράντοβιτς δεν είχε καλά αποτελέσματα»
- Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος μιλά για πρώτη φορά για τη μάχη του με τον καρκίνο
- Ο Λανουά κρίνεται και από τους ξένους διαιτητές
- Παυλόπουλος: Η Δικαστική Εξουσία απομακρύνεται επικίνδυνα από τις ρίζες της χρησιμοποιώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη


