
Ολυμπιακός: Το 3/3 στην Ισπανία και τα φιλάκια του Μπαρτζώκα
Με φιλάκια πανηγύρισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας το 4/4 στην EuroLeague και το απόλυτο στη «διαβολοβδομάδα»
Ο Ολυμπιακός έφυγε με το «διπλό» από τη Βιτόρια, καθώς επικράτησε με 97-92 της Μπασκόνια και έκανε το 4/4 στη φετινή EuroLeague.
Οι νταμπλούχοι Ελλάδας μετρούν ήδη 8/8 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, έκαναν το 2/2 στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν και έχουν 3 νίκες σε ισάριθμα ματς στη… δική τους Ισπανία.
«Τρένο» η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος πανηγυρίζει για τις αλλεπάλληλες επιτυχίες της ομάδας του στέλνοντας… φιλιά, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός.
«Καλημέρα. Όταν επιστρέφεις σπίτι με 2/2 σε «διαβολοβδομάδα» και μετράς 3/3 σε ισπανικό έδαφος» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ερυθρόλευκοι στα social media.
Η σχετική ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
- Σε κρίσιμη κατάσταση άνδρας που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Πετρούπολη
- Οι θαυμαστές του Games of Thrones κάνουν τον Κιτ Χάρινγκτον να «νιώθει γέρος»
- Κ. Μητσοτάκης: «Προσευχές» για την πορεία του τουρισμού και… «ευκαιρίες» – Το «καλό σενάριο» σύμφωνα με τον πρωθυπουργό
- Τίτλοι τέλους: Ο Γκουαρντιόλα αποχωρεί από την Μάντσεστερ Σίτι – Φαβορί ο Μαρέσκα (pic)
- Ντόρσεϊ: «Ζω για τα μεγάλα σουτ»
- Γερμανία: Η Μέρκελ επικρίνει την EE για την άρνησή της να κάνει διπλωματικό διάλογο με τη Ρωσία

