Οι Ερυθρόλευκοι μετά την Βαρκελώνη, «άλωσαν» και την πρωτεύουσα της Ισπανίας, με τους Μαδριλένους να υποκλίνονται στο μεγαλείο της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Μια σπουδαία εμφάνιση από τους Πειραιώτες, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να βλέπει τον Σάσα Βεζένκοφ να κάνει ένα ακόμα double double (23π., 12 ρ.), αλλά και τον Κώστα Σλούκα να βγαίνει μπροστά στα τελευταία δευτερόλεπτα και να χαρίζει τη νίκη στους νταμπλούχους.
Ο διεθνής άσος τρία δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι άφησε την μπάλα στο καλάθι της Ρεάλ και οδήγησε τον Ολυμπιακό σε μια σπουδαία νίκη. Την τρίτη του σε ισάριθμα παιχνίδια στη φετινή Euroleague.
Δείτε το βίντεο:
La canasta de Sloukas que ha dado la victoria al Olympiacos frente al Real Madridpic.twitter.com/MGtqQpmyhr
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις