Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας: «Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη φανταστική δουλειά τους»

Μπαρτζώκας: «Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη φανταστική δουλειά τους»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα του και πήρε τη νίκη, ενώ έδωσε συγχαρητήρια σε όλους για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις.

Ο Ολυμπιακός έκανε μια μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Μπασκόνια, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στέκεται στις δηλώσεις του στις αποφάσεις που πήρε η ομάδα του και γύρισε το ματς.

Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τα αποτελέσματα που έχουν πάρει, ενώ αναφέρθηκε και στις κομβικές εμφανίσεις των Σλούκα, Βεζένκοφ, Φαλ και Γουόκαπ.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Ήταν πραγματικά δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι για εμάς. H Μπασκόνια έχει φανταστική ομάδα και το ξέραμε από τον τρόπο που έπαιξαν στα προηγούμενα παιχνίδια. Το καταλάβαμε και σήμερα με τον τρόπο που έπαιξε στην δεύτερη περίοδο και το πώς σούταρε στην τρίτη. Ήταν δύσκολο για εμάς να επιστρέψουμε στο παιχνίδι μετά την δεύτερη περίοδο, κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Η Μπασκόνια παίζει σε υψηλό ρυθμό.

Ο Σλούκας πήρε σωστές αποφάσεις στο τέλος και σκοράραμε μεγάλα καλάθια. Ο Βεζένκοφ ήταν κομβικός στην τρίτη περίοδο φυσικά. Η άμυνα του Γουόκαπ ήταν κομβική στο δεύτερο μέρος. Τα επιθετικά ριμπάουντ ήταν σημαντικά και ο Φαλ έκανε δουλειά σε αυτό το κομμάτι, παίρνοντας 5. Ήταν η τρίτη νίκη μας στην Ισπανία στο ξεκίνημα της σεζόν. Πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη φανταστική δουλειά που έχουν κάνει».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024