Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θαυμασμός για την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης

Θαυμασμός για την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης

Ο Ολυμπιακός είναι αυτή την στιγμή η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, είναι η ομάδα που παίζει το καλύτερο μπάσκετ κι αυτό το παραδέχονται όλοι.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με τα «φρένα σπασμένα» και εντυπωσιάζει με τη παρουσία του στην Ευρωλίγκα, καθώς όλοι καμαρώνουν το «τρένο» του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Ολυμπιακός είναι αυτή την στιγμή η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, είναι η ομάδα που παίζει το καλύτερο μπάσκετ κι αυτό το παραδέχονται όλοι.

Μετά τη νίκη στη Βαρκελώνη, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, οι ερυθρόλευκοι πέρασαν και από την Μαδρίτη πετυχαίνοντας μια τεράστια νίκη.

Μια νίκη που θα μετρήσει «διπλή» (όπως και αυτή την Καταλονία) όταν πολύ αργότερα γίνει η σούμα της χρονιάς.

Γνωρίζετε πολλές ομάδες που θα περάσουν από τα «κάστρα» των μπλαουγκράνα και της «βασίλισσας».

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει δημιουργήσει μια ομάδα που παίζει ονειρικό μπάσκετ και βάζει (πολύ) δύσκολα σ’ όλους τους αντιπάλους της.

Αυτό έκανε και στην ισπανική πρωτεύουσα παραδίδοντας μαθήματα ψυχραιμίας, αποφασιστικότητας και κυρίως σωστών επιλογών όταν η μπάλα «έκαιγε».

Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό ότι όλοι του οι παίκτες μπορούν να γίνουν πρωταγωνιστές ακόμα και στο πιο δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Σούπερ και απόψε ο Βεζένκοφ με τον Σλούκα, αλλά δεν μπορεί να μην σταθεί κάποιος στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη που έκανε στο φινάλε την διαφορά για τον Ολυμπιακό.

Ήταν απολαυστικός για ακόμα μια φορά ο Έλληνας γκαρντ «βγάζοντας τα κάστανα απ’ τη φωτιά», ενώ θα πρέπει βεβαίως να γίνει ιδιαίτερη μνεία στον Σακίλ ΜακΚίσικ αλλά και στον Μπολομπόι που έδωσε μεγάλες μάχες στις δύο ρακέτες.

Ο Γουόκαπ ήταν και πάλι «ατσάλι», ο Πίτερς έδωσε βοήθειες και ο Φαλ πάλεψε πολύ.

Δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κάποιος ότι κάθε παίκτης του Ολυμπιακού είναι σε θέση να πάρει στις «πλάτες» του την ομάδα όταν οι καταστάσεις γίνονται ζόρικες.

Και μια τέτοια κατάσταση διαχειρίστηκε η ομάδα του Πειραιά στην Μαδρίτη, πετυχαίνοντας την τρίτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια της ευρωλίγκας.

Ο Ολυμπιακός είναι αυτή την ώρα μια ομάδα που την θαυμάζει όλη η Ευρώπη και όλοι «βγάζουν το καπέλο» στο δημιούργημα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Το πρόγραμμα έχει τώρα για τους ερυθρόλευκους ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, καθώς ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Μπασκόνια.

Ο στόχος όμως έχει αναμφίβολα επιτευχθεί για την ομάδα του Πειραιά καθώς οι πειραιώτες είχαν «κυκλώσει» μια νίκη στα δύο ματς με Ρεάλ και Βάσκους.

Αν όμως γίνει το 4Χ4 τότε ακόμα καλύτερα για το κόκκινο «τρένο» και αυτός ο Ολυμπιακός έδειξε πως έχει τις δυνατότητες να νικήσει και την Μπασκόνια.

Είπαμε, αυτή την περίοδο είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024