Μεταμορφώνεται το αίθριο της πλατείας Δημαρχείου Κατερίνης
Το αίθριο της πλατείας Δημαρχείου του Δήμου Κατερίνης, ως τον προσεχή Δεκέμβριο θα αποτελέσει ένα νέο πόλο έλξης για τους κατοίκους της πόλης.
Το αίθριο της πλατείας Δημαρχείου στο Δήμο Κατερίνης γυρίζει σελίδα, αναγεννάται και μετατρέπεται σε μια σύγχρονη αγορά, που θα στεγάζει καταστήματα και στόχος είναι να αποτελέσει έναν χώρο κοινωνικής συγκέντρωσης, επικοινωνίας, εμπορικών και πολιτιστικών δράσεων.
Ήδη οι παρεμβάσεις για την αναζωογόνηση του δημοτικού κτιρίου της δημοτικής αγοράς και ουσιαστικά το «ξαναζωντάνεμα» του συγκεκριμένου δημοτικού χώρου, οδεύουν στην τελική ευθεία.
Πηγή φωτογραφίας: Δήμος Κατερίνης
Όπως σημειώνει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος: «Οι αισθητικές παρεμβάσεις ανάδειξης και συνολικής ανάπλασης στο δημοτικό κτίριο και στο αίθριο της δημοτικής αγοράς δίνουν νέα πνοή στην καθημερινότητα της πόλης. Στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε την εικόνα της για να είναι ποιοτική τόσο για τους μόνιμους κατοίκους της, όσο και για τους επισκέπτες της. Το συγκεκριμένο σημείο, το οποίο είχε σημαντικά προβλήματα επί σειρά ετών, θα πληροί πλέον τις απαιτούμενες προϋποθέσεις προκειμένου να αναπτυχθεί και να γίνει ελκυστικό για όλους».
- Κρήτη: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 27χρονο που έπεσε σε χαράδρα – Το σπαρακτικό μήνυμα του αδερφού του
- «Δυστυχώς, η φωνή είναι σε δεύτερη μοίρα»: Θα συμμετείχε ξανά στη Eurovision ο Γιώργος Θεοφάνους ως συνθέτης;
- Ταξί: 48ωρες επαναλαμβανόμενες κινητοποιήσεις από την Τρίτη 13 Ιανουαρίου
- Η Μονακό του Σπανούλη φαβορί για την κορυφή της Euroleague – Πού βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (pic)
- Εκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ για την ψυχρή εισβολή – Η ανάρτηση Κολυδά
- Η Σαμπαλένκα με ένα βίντεο «τρέλανε» τα social media (vid)

