Ολυμπιακός: Γιατί έμειναν εκτός με τον ΠΑΟΚ, Μαρσέλο και Άβιλα
Ο λόγος που ο Μίτσελ αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τόσο τον Μαρσέλο όσο και τον Άβιλα.
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (17/10, 20:00), με τα προβλήματα να μην λείπουν για τον Μίτσελ.
Ο Ισπανός προπονητής έχει να διαχειριστεί πολλές απουσίες στα άκρα της άμυνάς του έχοντας μείνει ουσιαστικά μόνο με τον Ρέαμπτσουκ για τα αριστερά και τον Βρουσάι για τα δεξιά.
Αυτό γιατί εκτός αποστολής έμειναν οι Μαρσέλο και Άβιλα, με τον πρώτο να έχει μια σύσπαση στον δεξιό τετρακέφαλο με συνέπεια να προφυλαχθεί, ενώ όσον αφορά στον δεύτερο, παρότι προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, αποφασίστηκε να μην μπει στην αποστολή καθώς δεν ήταν 100% έτοιμος.
Διαβάστε επίσης: Λαμία-Παναθηναϊκός 0-2: Του βγήκε… ξινό το 8Χ8
Εκτός είναι και ο Σίμε Βρσάλικο ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αποκόμισε στο παιχνίδι με την Καραμπάγκ. Έτσι τα κουκιά είναι μετρημένα για τον Μίτσελ όσον αφορά στα ακραία μπακ.
Θυμίζουμε πως η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Αγκιμπού Καμαρά, Ουσεϊνού Μπα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι.
- Σοβαρό επεισόδιο βίας ανηλίκων στην Πάτρα – Συνελήφθη 17χρονος
- Παγκόσμια Ημέρα Νερού: Η σημασία του νερού ως θεμέλιο ζωής και η δέσμευση για τη διαφύλαξή του
- Τι είπε ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ για τα σενάρια για το μέλλον του
- Ο Κερτ Ράσελ και η Γκόλντι Χον ξεκίνησαν σχέση απλά για να περνάνε καλά
- Ο πρωθυπουργός των μεγάλων μεταρρυθμίσεων και της ιστορικής ήττας: Ποιος ήταν ο Λιονέλ Ζοσπέν
- HELLO!: Κυκλοφορεί εκτάκτως αυτή την Τρίτη



