Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Ολυμπιακό
Ο Μπαρτζώκας αφήνει εκτός 12άδας τον Τζόελ Μπολομπόι – Κανονικά οι Μουσταφά Φαλ και Αϊζάια Κάνααν.
Χωρίς τον Τζόελ Μπολομπόι θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο σημερινό παιχνίδι με το Περιστέρι στο ΣΕΦ (16/10, 19:15), για την 2η αγωνιστική της Basket League, καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας προτίμησε να δώσει ανάσες στον 28χρονο σέντερ.
Ο έμπειρος άσος δεν θα βρίσκεται στη 12άδα για την αναμέτρηση με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να τον ξεκουράζει μετά τον τραυματισμό που υπέστη την προηγούμενη εβδομάδα στον αγώνα με τον Απόλλωνα στην Πάτρα και την καταπόνηση που δέχθηκε στο πρόσφατο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις για την Euroleague.
Αντίθετα, κανονικά υπολογίζονται οι Μουσταφά Φαλ και Αϊζάια Κάνααν, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα. Αμφότεροι έπαιξαν απέναντι στην Ζαλγκίρις και θα αγωνιστούν και στο παιχνίδι με το Περιστέρι.
- ΗΠΑ: Οι αρχές αναστέλλουν τις πτήσεις σε αεροδρόμιο του Τέξας, στα σύνορα με το Μεξικό, για «λόγους ασφαλείας»
- Με το βλέμμα στα αστέρια στο Καρπενήσι
- «Η ελπίδα θέλει σκληρή δουλειά» – Η επίδειξη SS26 του Marc Jacobs καταπιάστηκε με το θέμα της θλίψης
- Μπαρτζώκας: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα»
- Φον ντερ Λάιεν: Θέλει να εξαφανιστούν τα προσκόμματα που εμποδίζουν την Ευρώπη να γίνει «παγκόσμιος γίγαντας»
- Ζιζέλ Πελικό: Σπάει την σιωπή της και περιγράφει πως έμαθε την αλήθεια – «Όχι, όχι δεν μπορώ άλλο να το αντέξω»