
Βασίλης Μπισμπίκης για Σεπόλια: «Ξύλο και γ@@@@ σε κάθε βιαστή…»
Ο γνωστός ηθοποιός τοποθετήθηκε με μία φωτογραφία στο Instagram, για τον βιασμό του 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια.
Μία σκληρή και αγανακτισμένη ανάρτηση έκανε ο Βασίλης Μπισμπίκης στο Instagram για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.
Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει», τοποθετήθηκε με μία φωτογραφία στο Instagram, για τον βιασμό του 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια.
Στην εικόνα απεικονίζεται ένα πανό με σύνθημα κατά των βιαστών στο γήπεδο της ομάδας του, του Παναθηναϊκού.
Η ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη
«Σε σάπια κοινωνία δεν υπάρχει ηθική ξύλο και γ@@@@ σε κάθε βιαστή…» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Βασίλης Μπισμπίκης.
- Νεκρός άνδρας που έπεσε από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου στου Ζωγράφου
- Νεκρός εργάτης σε βιομηχανία στη Χαλκίδα – Καταπλακώθηκε από φορτηγό
- Το κομμουνιστικό Βιετνάμ στρέφεται στους influencer και την ΑΙ για μια νέα εποχή προπαγάνδας
- Στις Ένοπλες Δυνάμεις η έρευνα για το drone που εντοπίστηκε στη Λευκάδα – Τα ερωτήματα της έρευνας
- Ελεύθεροι οι όμηροι που κρατούνταν σε τράπεζα στη Γερμανία – Διέφυγαν οι δράστες
- «Ο Επίμονος Θάμνος»: Μια ποιητική διαδρομή αντοχής και ελπίδας




