ΟΦΗ: Με Τζου η αποστολή κόντρα στον Ολυμπιακό
Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την αποστολή κόντρα στον Ολυμπιακό και σε αυτή βρίσκεται ο νεοαποκτηθείς Τζου. Αντίθετως εκτός έμειναν οι Μπουζούκης και Πασαλίδης.
Ο Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε την αποστολή του ΟΦΗ για το αυριανό ματς κόντρα στον Ολυμπιακό με τον νεοαποκτηθέντα Τζου να βρίσκεται στη λίστα.
Αντιθέτως εκτός έμειναν οι Γιάννης Μπουζούκης που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο Πασαλίδης που σε μια σύγκρουση έκανε ράμματα στο κεφάλι.
Διαβάστε επίσης: Με Χάμες στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:
«Με τον Mesaque Dju να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην αποστολή, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (9/10, 16:00).
Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης συγκρούστηκε στο κεφάλι με τον Bruce Kamau κατά τη διάρκεια της προπόνησης, έκανε ράμματα και έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο Γιάννης Μπουζούκης, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Juan Neira συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης.
Εκτός από τους παραπάνω, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο επίσης τραυματίας, Φροίξος Γρίβας και οι Δημήτρης Σωτηρίου, Βασίλης Σηφάκης, Bruce Kamau, Γιάννης Αποστολάκης και Γιάννης Θεοδοσουλάκης.
Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και στατικές φάσεις.
Στις επιλογές του Νίκου Νιόπλια για την αυριανή αναμέτρηση βρίσκονται οι: Stevens, Μανδάς, Μαρινάκης, Larsson, Μπαλογιάννης, Thorarinsson, Βούρος, Yohou, Διαμαντής, Γιαννούλης, Mellado, Diousse, Perea, Στάικος, Bifouma, Toral, Dicko, Guerrero, Durmishaj, Dju».
- «Όλα από την αρχή το 2026» – Ο χρησμός της Citi για την Ευρώπη
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-1: Στις «πράσινες» το ντέρμπι του Μετς
- Αγρότες: Ατσαλώνουν τη στάση τους – Οι παράγοντες που «φουντώνουν» τα μπλόκα
- Ζάκυνθος: «Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα» – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας με τον 2χρονο που κατασπαράχθηκε από πίτμπουλ
- Η ΑΙ πείθει τους ψηφοφόρους με εντυπωσιακή άνεση – Κίνδυνος για τη δημοκρατία;
- Ηράκλειο: Σε εξέλιξη επικίνδυνη επιχείρηση διάσωσης στα Αστερούσια Όρη – 40χρονος τραυματίστηκε στο φαράγγι του Αμπά



