Αναστασίου: «Πρέπει να αλλάξουμε την νοοτροπία μας, είναι κρίμα για τα παιδιά»
Στην νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες του στάθηκε ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου μετά την ήττα από τον Βόλο.
Με μια σπουδαία ανατροπή, ο Βόλος κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από το Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, με τον Γιάννη Αναστασίου να στέκεται στην κακή νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες του, μόλις βρέθηκαν μπροστά στο σκορ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:
Προσπαθήσαμε, αλλά αυτά τα λάθη κοστίζουν. Είναι κρίμα για τα παιδιά, δείξαμε πως αξίζαμε κάτι παραπάνω. Σε κάθε παιχνίδι τρώμε γκολ.. Γυρίσαμε πολύ στην περιοχή μας, και αμυνόμασταν με τα… μάτια. Πρέπει να μάθουμε να τελειώνουμε το παιχνίδι. Αδικούμε τους εαυτούς μας».
- Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ
- Tablets που βοηθούν τα παιδιά να μάθουν παίζοντας
- Βιμ Βέντερς: «Οι ταινίες μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά όχι με πολιτικό τρόπο»
- Η ΚΕΔΕ δηλώνει «παρών» στην αναθεώρηση του Συντάγματος με θέσεις και προτάσεις
- Σπουδαία νίκη κόντρα στους πρωταθλητές για τους Μπακς (93-110) – «Καθάρισαν» Λέικερς και Μπλέιζερς
- Βενεζουέλα: Η Ροντρίκες υπόσχεται ελεύθερες εκλογές
