Άνοιξε τα μάτια του και είδε μπροστά του ένα… πυροτέχνημα – Ήταν το κινητό του που είχε αρπάξει φωτιά
Δείτε βίντεο!
Τρομακτικές στιγμές έζησε ένας άνδρας στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος ξύπνησε ξαφνικά και είδε το κινητό του να φλέγεται και να βγάζει καπνούς.
Όπως κατήγγειλε, μιλώντας στον Alpha, κοιμόταν με την σύζυγό του όταν ξαφνικά ξύπνησε από έναν περίεργο θόρυβο που άκουσε.
- Διαβάστε επίσης: Φόβοι για μπλακ άουτ στην κινητή τηλεφωνία τον χειμώνα – Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Reuters
«Άνοιξα τα μάτια μου να δω τι γίνεται και είδα ένα πυροτέχνημα μπροστά μου. Ήταν το κινητό μου, που το είχα δίπλα μου γιατί είχα βάλει ξυπνητήρι. Αμέσως το πέταξα κάτω» ανέφερε.
Ο άτυχος άνδρας πρόλαβε να καταγράψει την εικόνα από το κινητό της συζύγου του. Το κινητό τηλέφωνο, γνωστής εταιρείας, ήταν μεν σε λειτουργία, αλλά δεν φόρτιζε.
Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πολλές φορές στο παρελθόν έχουν ακουστεί καταγγελίες για κινητά που αναφλέγονται ή «σκάνε». Μάλιστα, στην ίδια εκπομπή μίλησε και άλλο άτομο το όποιο ακούγοντας την ιστορία του Κωνσταντίνου διαπίστωσε πως κάτι ανάλογο συνέβη και σε εκείνον.
«Μιλούσα στο τηλέφωνο και όταν το έκλεισα το άφησα στο τραπέζι. Ξεκίνησε να βγάζει σπίθες, πετάχτηκε το πάνω τζάμι, άρχισε να φουσκώνει. Κάηκαν τραπεζομάντηλα» τόνισε.
Δείτε το βίντεο
- «Κόκκινα δάνεια»: Κραυγή αγωνίας από δανειολήπτες με τα funds να δρουν πέρα από κάθε έλεγχο
- ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 3-0: Όλα έγιναν γρήγορα και εύκολα για τους Θεσσαλονικείς
- Πέντε συλλήψεις για οπαδικό επεισόδιο στον Άγιο Δημήτριο τον περασμένο Δεκέμβριο – Βρέθηκαν σφαίρες και 300.000 ευρώ
- ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός: Διακοπή στο 20΄ και συγκίνηση για τον οπαδό που έχασε τη ζωή του στην Καλαμαριά
- Χωρίς δουλειά τις Παρασκευές – «Διαγράφοντας» το 40ωρο εργασίας
- Ο Μπέντζαμιν Σέσκο είναι ο νέος… Σόλσκιερ



