Σταμάτης Κόκοτας: Δημοτική δαπάνη από το δήμο Ζωγράφου η κηδεία του
Την Τρίτη (4/10/2022) στο Κοιμητήριο Ζωγράφου
Ο Σταμάτης Κόκοτας άφησε την τελευταία πνοή του τα ξημερώματα του Σαββάτου στο νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας», βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς και φίλους.
Ο αγαπημένος τραγουδιστής ήταν παλιός Ζωγραφιώτης, αλλά και παλιός Δημοτικός Σύμβουλος στου Ζωγράφου.
Σε σχετική ανακοίνωση, ο δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας, εξέφρασε την μεγάλη του θλίψη για την απώλεια του κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή Σταμάτη Κόκκοτα, σημειώνοντας ότι η προσφορά του στον πολιτιστική και καλλιτεχνική ζωή της χώρας είναι ανεκτίμητη.
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα μετά από πρόταση του δημάρχου Ζωγράφου και έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα γίνει με δημοτική δαπάνη, την Τρίτη (4/10/2022) στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.
- Νέες ισραηλινές επιδρομές στον Λίβανο – Ο στρατός του Ιράν απορρίπτει τον ισχυρισμό Τραμπ περί διαπραγματεύσεων
- Μήνυμα Τραμπ για 25η Μαρτίου: Τιμούμε τη σοφία και την αποφασιστικότητα του ελληνικού λαού
- Το μπρόκολο κάνει περισσότερο καλό στην υγεία από όσο πιστεύουμε
- Αγριεύει ο καιρός με καταιγίδες: Βροχές και στην Αττική – Πού θα έχουμε έντονα φαινόμενα
- Αδριανός Γολέμης: Ο πρώτος Έλληνας που θα ταξιδέψει στο Διάστημα
- Αλλάζουν προς τα κάτω τα όρια σύνταξης διαθήκης




