Λαμία: Άγρια επίθεση σκύλου σε 35χρονη – Υπέστη κάταγμα το δεξί χέρι της
Σκύλος επιτέθηκε σε 35χρονη και την τραυμάτισε σοβαρά σε όλο της το σώμα.
Άγρια επίθεση σκύλου δέχτηκε μία γυναίκα στην Λαμία.
Μία 35χρονη γυναίκα προχωρούσε στον δρόμο και είχε φτάσει έξω από τη δουλειά της όταν ένας μεγαλόσωμος σκύλος ξαφνικά της επιτέθηκε, την άρπαξε από το δεξί χέρι και την πέταξε κάτω. Η γυναίκα υπέστη κάταγμα από αυτή την πτώση και ο σκύλος σύμφωνα με πληροφορίες δεν την άφηνε. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου τραβούσε τον σκύλο από το λουρί στην προσπάθειά του να απεγκλωβίσει την γυναίκα, ωστόσο χωρίς αποτέλεσμα.
- Διαβάστε επίσης: Ηράκλειο: Σοκαριστικές εικόνες από την επίθεση του σκύλου σε μωρό που ήταν στην αγκαλιά της γιαγιάς του
Σημειώνεται πως ο σκύλος παρόλο που ήταν μεγαλόσωμος δεν φορούσε φίμωτρο.
Στη συνέχεια επενέβησαν περαστικοί, και κάποιοι εξ αυτών κάλεσαν την αστυνομία. Μάλιστα, ένας οδηγός με ένα ρόπαλο κατάφερε να ανοίξει τα σαγόνια του σκύλου και να απεγκλωβίσει την 35χρονη.
Ο ιδιοκτήτης του ζώου συνελήφθη μέσω της αυτόφωρης διαδικασίας και η γυναίκα νοσηλεύεται με κάταγμα το δεξί χέρι της.
«Ένας θεός ξέρει πως γλύτωσα»
Εν τω μεταξύ, συνέντευξη στο LamiaFM1.gr έδωσε η 35χρονη που δέχτηκε την άγρια επίθεση από τον δεσποζόμενο σκύλο την ώρα.
Η 35χρονη δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πως γλύτωσε από τα δόντια του αγριεμένους ζώου, το οποίο δεν κατάφερε ούτε ο ιδιοκτήτης του να συναντήσει, ούτε οι φωνές της, αλλά ούτε και περαστικοί που έσπευσαν να βοηθήσουν.
«Μου επιτέθηκε, με άρπαξε στα δόντια του και με χτυπούσε στο πεζοδρόμιο. Ένας θεός ξέρει πως γλυτωσα τα δόντια του και βρέθηκα στο νοσοκομείο με δαγκωματιές, σπασμένο χέρι και σπασμένο κινητό τηλέφωνο.
Δείτε την μαρτυρία της 35χρονης:
- Κατοικίδια: Η Κομισιόν ανοίγει φάκελο κατά της Ελλάδας για παράνομη διακίνηση ζώων συντροφιάς
- Νέος τραυματισμός στον Ολυμπιακό: Ένα μήνα εκτός δράσης ο Γουόρντ
- Το επικίνδυνο κύμα της «σούπερ γρίπης» στην Ευρώπη: Σε συναγερμό Βρετανία, Ισπανία, Γαλλία για τον Η3Ν2
- Roll into glam season: Ένας beauty οδηγός που σου υπόσχεται τα πιο λαμπερά, snow-kissed Χριστούγεννα
- Ναπολέων Ζέρβας: Διάθεσις δράσεως και δυναμικότητα
- Αταμάν: «Δεν παίζει με την Αρμάνι ο Οσμάν, την επόμενη εβδομάδα επιστρέφει ο Χολμς»
