
Σανγκάη: Αγκαζέ σαν δυο καλοί φίλοι Πούτιν και Ερντογάν
Χαμογελαστοί και χαλαροί οι δυο τους
Σαν δύο καλοί φίλοι εμφανίστηκαν οι πρόεδροι Ρωσίας και Τουρκίας, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από κανέναν.
Όλα αυτά στο περιθώριο της Συνόδου της 22ης Συνόδου Κορυφής Αρχηγών Κρατών του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης, που πραγματοποιείται στο Ουζμπεκιστάν.
Αγκαζέ Πούτιν και Ερντογάν
Ειδικότερα η κάμερα κατέγραψε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον Βλαντίμιρ Πούτιν να περπατούν στο λόμπι της συνόδου αγκαζέ και χαμογελαστοί, σαν δυο καλοί φίλοι και να μιλάνε χαλαρά.
Για την ακρίβεια, ο Τούρκος πρόεδρος έχει πιάσει αγκαζέ τον Πούτιν – πιο ενθουσιώδης – ενώ ο Ρώσος ομολογός του είναι πιο ουδέτερος.
Δείτε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο:
Erdogan and Putin are walking arm-in-arm pic.twitter.com/2WwK0WUTIy
— Ragıp Soylu (@ragipsoylu) September 16, 2022
Σε δηλώσεις του στα πλαίσια της Συνόδου, ο Πούτιν είχε προηγουμένως επαινέσει τον Ερντογάν, λέγοντας ότι συμβάλλει «σοβαρά» στη «διευθέτηση μιας σειράς σοβαρών θεμάτων – όπως το ενεργειακό και τα σιτηρά – που έχουν προκύψει από τον πόλεμο στην Ουκρανία».
Από την πλευρά του ο Ερντογάν κατήγγειλε «τη διαρκώς επιθετική στάση της Αρμενίας» στον πόλεμο με το Αζερμπαϊτζάν, η οποία «δεν σέβεται τους όρους της συμφωνίας» ειρήνης που είχε συναφθεί τότε υπό την αιγίδα της Ρωσίας.
- Δουλειά της δικαιοσύνης δεν είναι να συγκαλύπτει την παρανομία και να προσφέρει ατιμωρησία σε μια κυβέρνηση που εγκληματεί
- Ισόβια στον ηθοποιό Nathan Chases His Horse του «Χορεύοντας με τους λύκους» για σεξουαλικές επιθέσεις
- Άγιος Δημήτριος: Στο Ναυτοδικείο Πειραιά σήμερα ο 20χρονος που σκότωσε τον 27χρονο
- Ο τελικός Κυπέλλου αλλάζει τα σχέδια του Λανουά
- ΦΠΑ: Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ οι μηδενικές δηλώσεις
- Οι Locomondo φέρνουν μια καλοκαιρινή δροσιά στην κάψα της Αθήνας






