Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Με υψωμένες γροθιές πανηγύρισε τη νίκη της Εθνικής
Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου φάνηκε να είναι μεγάλη φαν της Εθνικής.
Την Κυριακή το βράδυ (11.09.2022) τα παραλιακά μαγαζιά της Χάλκης γέμισαν κόσμο που περίμενε να παρακολουθήσει το κρίσιμο ματς της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ με την Τσεχία.
Ανάμεσά τους και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου που είχε επισκεφτεί το νησί από το πρωί.
Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μάλιστα φάνηκε να είναι μεγάλη φαν της Εθνικής, αφού παρακολουθούσε με αγωνία την εξέλιξη του αγώνα και σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», ζητούσε να μάθει περισσότερα για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, μετά την εύστοχη βολή του, λίγο πριν το ημίχρονο.
Ψηλά τα χέρια
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μάλιστα, φαίνεται πως πανηγύρισε σηκώνοντας τα χέρια ψηλά, μετά την πρόκριση της Ελλάδας στους 8, μαζί με την παρέα της στην καφετέρια της Χάλκης.
Υπενθυμίζεται πως η Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφτηκε το νησί, με τον κόσμο να την καλωσορίζει με πολλά χαμόγελα και με την ίδια να κάνει περιοδεία στα αξιοθέατα και να συζητά με τους πολίτες του νησιού.
- Φθιώτιδα: Άντρας καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του
- Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τίμι Άλεν
- Κλειστός ο Δήμος Πυλαίας–Χορτιάτη την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου λόγω συμμετοχής στην απεργία των δήμων της χώρας
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην Αθήνα οι συλληφθέντες για το σκάνδαλο – Aνάμεσά τους γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής
- Τροχαίο στο Παγκράτι: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό που διέσχιζε τον δρόμο
- Θεσσαλονίκη: Το μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο από ψηλά – Δείτε φωτογραφίες
