Παναθηναϊκός: Στην Ελλάδα ο Γουόλτερς
Στην Αθήνα προσγειώθηκε λίγο μετά τα ξημερώματα της Πέμπτης (01/9) ο Νέιτ Γουόλτερς προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.
Έτοιμος να πιάσει δουλειά με τον Παναθηναϊκό, είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων», Νέιτ Γουόλτερς. Ο νέος πλέι μέικερ του Παναθηναϊκού ο οποίος έχει ανακοινωθεί εδώ και λίγες μέρες, προσγειώθηκε στο «Ελ.Βενιζέλος» λίγο μετά τα ξημερώματα της Πέμπτης (01/9), προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του τριφυλλιού.
Ο 31χρονος Αμερικανός θα φορέσει άμεσα τα παπούτσια του με σκοπό να είναι έτοιμος όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να προσφέρει στην ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς, με τον οποίο έχει συνεργαστεί και στον Ερυθρό Αστέρα, φτάνοντας στην του νταμπλ στην Σερβία.
Τέλος το 2013 είχε επιλεγεί στο νούμερο 38 του ντραφτ και για δυόμισι σεζόν υπήρξε συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς.
- Ουκρανία: Την κατάληψη της πόλης Σίβερσκ ανακοίνωσε ο Πούτιν – «Ανοίγει ο δρόμος για περαιτέρω προελάσεις»
- Βενεζουέλα: Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ – Στο στόχαστρο τάνκερ και συγγενείς του Μαδούρο
- Κίλμαρ Αμπρέγο Γκαρσία: Ελεύθερος και πάλι ο μετανάστης-σύμβολο με εντολή της δικαιοσύνης
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η Ελλάδα επιστρέφει
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Συγχαρητήρια από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
