Παίκτης της ΑΕΚ είναι κι επίσημα ο Νίκλας Ελίασον. Η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση του Σουηδού άσου από τη Νιμ, με τον 26χρονο ακραίο μέσο να υπογράφει συμβόλαιο για πέντε χρόνια και να παίρνει τη φανέλα με το νούμερο 19.
Ο Ελίασον αποτελεί την έκτη καλοκαιρινή μεταγραφή της ΑΕΚ μετά τους Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Γενς Γιόνσον, Ορμπελίν Πινέδα, Ντομαγκόι Βίντα και Αρόλντ Μουκουντί.
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκλας Ελίασον από τη γαλλική Νιμ. Ο Σουηδός ακραίος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2027.
Ο Νίκλας Ελίασον γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 1995, στην πόλη Βάρμπεργκ της Σουηδίας. Άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στα τμήματα υποδομής της Φάλκενμπεργκ. Προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα τον Ιανουάριο του 2013 και μέσα στον επόμενο χρόνο πραγματοποίησε 33 συμμετοχές, με ένα γκολ και 13 ασίστ.
Οι εμφανίσεις του προσέλκυσαν το ενδιαφέρον της ΑΙΚ, η οποία προχώρησε στην απόκτησή του τον Ιανουάριο του 2014. Με την ομάδα της Στοκχόλμης αγωνίστηκε σε 43 παιχνίδια (2 γκολ, 7 ασίστ). Τον Ιούλιο του 2016 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Νόρκεπινγκ, η οποία έξι μήνες αργότερα προχώρησε στην αγορά των δικαιωμάτων του. Με τη φανέλα της πραγματοποίησε συνολικά σε 41 ματς (8 γκολ, 18 ασίστ).
Τον Αύγουστο του 2017 άφησε για πρώτη φορά τη Σουηδία, παίρνοντας μεταγραφή στην Μπρίστολ Σίτι, με την οποία τα επόμενα τρία χρόνια αγωνίστηκε σε 95 παιχνίδια (7 γκολ, 21 ασίστ). Τον Οκτώβριο του 2020 η Νιμ κατέβαλε περίπου 3 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Με τη γαλλική ομάδα μέτρησε 72 συμμετοχές, σκοράροντας 11 φορές και βγάζοντας 10 ασίστ.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ολυμπιακός είναι στα playoffs της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας, ο Παναθηναϊκός… έρχεται και το ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωποι είναι ρεαλιστικό.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.