Μυθική ρήτρα στο συμβόλαιο του Αλεξανδρόπουλου έβαλε η Σπόρτινγκ
Ρήτρα 60 εκατομμυρίων ευρώ έβαλε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο συμβόλαιο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, τη μεγαλύτερη που έχει μπει ποτέ σε Έλληνα ποδοσφαιριστή
Ανεπανάληπτη ρήτρα έβαλε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο συμβόλαιο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, δείγμα της εμπιστοσύνης που έχουν οι Πορτογάλοι στο πρόσωπό του.
Αυτή αγγίζει τα 60 εκατ. ευρώ και είναι η υψηλότερη που έχει μπει ποτέ σε συμβόλαιο Έλληνα ποδοσφαιριστή.
Διαβάστε επίσης: Kάντιθ – Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-4: Δευτεριάτικος περίπατος για τους Βάσκους
Ταυτόχρονα στο deal Παναθηναϊκού – Σπόρτινγκ το ποσοστό του 30% που έβαλαν οι Πράσινοι για την μεταπώληση του Έλληνα χαφ μπορεί να αγοραστεί τμηματικά από τα Λιοντάρια της Λισαβόνας.
Αρχικά μπορούν να αγοράσουν το 15% και στην συνέχεια το υπόλοιπο 15% σε περίπτωση που συμφέρει την Σπόρτινγκ οικονομικά. Έτσι ο Παναθηναϊκός μπορεί να βάλει στα ταμεία του ακόμα και ένα ποσό παραπάνω από τα 7 εκατ. ευρώ εκτοξεύοντας την μεταγραφή σε νούμερο πάνω από τα 10 εκατ. ευρώ.
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινοί έποικοι καταστρέφουν 15 σπίτια Παλαιστινίων σε χωριό κοντά στην Ιεριχώ
- Ουκρανία: 4 νεκροί εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόβσκ
- Σουδάν: Παιδί 3 ετών νεκρό και 13 τραυματίες σε πυρκαγιά που σάρωσε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Η Βενεζουέλα απωθεί αντάρτες προς την Κολομβία, λέει ο κολομβιανός υπουργός Αμυνας
- Κακοκαιρία: Υπερχείλισε ρέμα στο Πικέρμι – Καθίζηση στο Πολύγωνο – Διακοπές κυκλοφορίας
- Πέθανε στα 92 του ο ολλανδός συγγραφέας Σέις Νόοτεμποομ