Οι Λέικερς επανέφεραν στο προσκήνιο το ενδιαφέρον τους για τον Κάιρι Ίρβινγκ, κάνοντας νέα πρόταση στους Νετς, οι οποίοι παραμένουν στην αρχική τους θέση…
Ωστόσο το συμβόλαιο του λήγει σε έναν χρόνο και οι Μπρούκλιν Νετς δεν φαινόταν διατεθειμένοι να τον αφήσουν να φύγει πριν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους και έτσι φαινόταν πως η υπόθεση θα έπαιρνε παράταση για την επόμενη σεζόν.
Αυτό λοιπόν ίσχυε μέχρι… σήμερα, καθώς οι Λέικερς επανήλθαν με νέα πρόταση προσφέροντας στους Μπρούκλιν Νετς δύο επιλογές πρώτου γύρου, το 2027, και το 2029.
Κάτι τέτοιο ήταν πιθανόν να δελεάσει την ομάδα του Ίρβινγκ καθώς έχουν δώσει τις δικές τους θέσεις στις συμφωνίες ανταλλαγών που έχουν κάνει μέχρι στιγμής.
Όμως κάτι τέτοιο τελικά δεν ανταποκρίθηκε στην πραγματικότητα καθώς οι Νετς απέρριψαν και αυτή τη πρόταση δείχνοντας πόσο πολύ θέλουν να κρατήσουν τον Κάιρι Ίρβινγκ την τελευταία χρονιά του συμβολαίου του.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Μπάμπης Κωστούλας γνωρίζει καθολική αποθέωση για το ανάποδο ψαλίδι και έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς των «γλάρων» μετά το απίθανο γκολ του.