Νέο κλειστό γήπεδο μπάσκετ κατασκευάζεται στο Μαρούσι
Ένα νέο κλειστό γήπεδο μπάσκετ κατασκευάζεται στο Μαρούσι και συγκεκριμένα στο 4ο Γενικό Λύκειο Αμαρουσίου «Ζεκάκειο».
Την έναρξη εργασιών κατασκευής στο Μαρούσι, του νέου κλειστού γηπέδου μπάσκετ με την τεχνική του λυόμενου στεγάστρου στο 4ο Γενικό Λύκειο «Ζεκάκειο», επόπτευσε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Ευάγγελο Κάββαλο και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη.
Το έργο αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση λυόμενου στεγάστρου σύγχρονης τεχνολογίας αεροφερόμενων πλαισίων. Θα έχει εξωτερικά πλάτος 25,80 μ, εξωτερικά μήκος 33,60 μ, και εξωτερικά ύψος στο ψηλότερο σημείο του 12,90 μ. με αντίστοιχες διαστάσεις εσωτερικά πλάτος 21,00 μ., εσωτερικά μήκος 30,00μ. και εσωτερικά ύψος 10,50μ. στο κέντρο, και θα καλύπτει συνολικά 866,88 τ.μ.
Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας τη αυτοψίας του, παρουσία και του Προέδρου του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σωρού & Λάκκας Κώτου Αμαρουσίου “Ο Άγιος Ελευθέριος” Αθανάσιου Νησιώτη δήλωσε: «Σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμος ένας σύγχρονος αθλητικός χώρος που θα στεγάσει τις αθλητικές δραστηριότητες σχολείων, συλλόγων και ερασιτεχνικών τμημάτων, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών».
- Δυτική Όχθη: Έντονες αντιδράσεις από τους Παλαιστίνιους για τα νέα μέτρα του Ισραήλ – «De facto προσάρτηση»
- Greece Energy Outlook: Deals and Vertical Corridor Talks
- Φάμελλος για Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας: Είμαστε υπερήφανοι που καθιερώθηκε με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ
- Από το Hamnet στο H is for Hawk: Γυναίκες, γεράκια και η αθόρυβη ανατροπή των έμφυλων στερεοτύπων
- Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην ετήσια εκδήλωση της Παγκρητίου Ενώσεως
- Το τελευταίο «αντίο» στον θρύλο της νύχτας – Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον Λάκη Ραπτάκη

