
Ζάκυνθος: Βρετανός έκανε φάρσα ανακοινώνοντας καθυστερήσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο
Ο νεαρός συνελήφθη
Όρεξη για πλάκα είχε ένας 32χρονος βρετανός τουρίστας ο οποίος πήγε στο χώρο που βρισκόταν το μικρόφωνο του αεροδρομίου Ζακύνθου ανακοινώνοντας α καθυστερήσεις πτήσεων.
Τη φάρσα κατέγραψε ένας επιβάτης, ενώ στο βίντεο φαίνεται ο 22χρονος μετά την πλάκα να απομακρύνεται από τους άνδρες της ασφάλειας.
- Διαβάστε επίσης: Τον έκαναν «τσακωτό» στο αεροδρόμιο – Είχε πλαστή ταυτότητα
Ο νεαρός έλεγε ότι θα υπάρχει εξάωρη καθυστέρηση της πτήσης με προορισμό το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ και στη συνέχεια εξάωρη καθυστέρηση για Μάντσεστερ. Ωστόσο τέτοια πτήση δεν ήταν προγραμματισμένη και προκλήθηκε σύγχυση μεταξύ των επιβατών, καθώς όλοι αναρωτιούνταν τι συνέβη.
Λίγο αργότερα εμφανίστηκε στο χώρο ένας άνδρας της ασφάλειας του αεροδρομίου μαζί με έναν αστυνομικό. Ο νεαρός συνελήφθη ενώ δεν του επιτράπηκε να επιβιβαστεί στην πτήση του.
- Τέσσερις μύθοι για την πρωτεΐνη (και τι ισχύει)
- Καιρός: Έρχονται ισχυρές καταιγίδες – Δείτε σε ποιες περιοχές
- Το δαχτυλίδι με «ένα από τα οκτώ σπανιότερα διαμάντια στον κόσμο»
- Γιατί νιώθεις να λείπει κάτι από τη σχέση αφού τα κάνεις όλα σωστά;
- Τετραήμερη εργασία: Σε ποια ευρωπαϊκή χώρα είναι κανόνας και όχι εξαίρεση – Το πείραμα που πέτυχε
- Economist: Το μεγάλο deal που θέλει να καταφέρει ο Πούτιν με την Κίνα του Σι


