Στο «City Ground» ο Βαγγέλης Μαρινάκης (Pic)
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στο «City Ground» για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League, κόντρα στη Γουέστ Χαμ.
Η Νότιγχαμ Φόρεστ υποδέχτηκε τη Γουέστ Χαμ στο «City Ground», στο πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι στην Premier League, και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα μπορούσε να λείπει.
Ο ιδιοκτήτης της αγγλικής ομάδας βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι, σε μία μέρα που είναι ιστορική για τον σύλλογο ο οποίος επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία μετά από 23 ολόκληρα χρόνια.
Μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, στα επίσημα του γηπέδου βρίσκονται και ο Κούλης Δουρέκας με τον Κριστιάν Καρεμπέ ενώ το παιχνίδι παρακολουθεί και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αγγλίας, Γκάρεθ Σαουθγκέιτ.
#nffc owner Evangelos Marinakis gets a round of applause at the City Ground… pic.twitter.com/TDudUBCmE8
— BBC Nottingham Sport (@BBCRNS) August 14, 2022
- Οι ατασθαλίες της Τσέλσι οδηγούν την Έβερτον σε αγωγές κατά της λίγκας
- Μέσα στην αίρεση Heaven’s Gate: 29 χρόνια από τη χειρότερη μαζική αυτοκτονία στις ΗΠΑ
- Ομιλία Τραμπ προς τιμήν της Ελληνικής Ομογένειας για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου
- Οι «βόμβες» Ντίλιαν για το σκάνδαλο των υποκλοπών και η προσπάθεια απαξίωσης των λεγομένων του
- Φωτιά σε μπάζα και σκουπίδια δίπλα σε καταυλισμό στον Ασπρόπυργο
- Ο Καμαβινγκά χάνει έδαφος στην Ρεάλ και η Premier League καραδοκεί


