Γιοβάνοβιτς: «Χάσαμε από μια καλύτερη ομάδα – Μπορεί να έπαιξε ρόλο η αποβολή»
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τη Σλάβια, στάθηκε κυρίως στην εικόνα του Παναθηναϊκού και όχι στην αποβολή του Παλάσιος.
Προβληματισμένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού έδειξε στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με τη Σλάβια Πράγας για τα προκριματικά του Conference League, ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς, ενώ δεν σχολίασε ιδιαίτερα την αποβολή του Παλάσιος στο πρώτο ημίχρονο.
Αναλυτικά:
«Θα έλεγα ότι δεν πήγε τίποτα καλά. Χάσαμε από μια ομάδα πολύ καλύτερη από μας, πιο δυνατή, πιο γρήγορη, πιο αποφασιστική. Δεν αξίζαμε τίποτα καλύτερο από αυτό το σκορ έχοντας μια εικόνα που σίγουρα δεν έπρεπε να είναι έτσι.
Η αποβολή μπορεί να έπαιξε ρόλο, από τη στιγμή που δεν ήμασταν καλοί στο γήπεδο και μείναμε με δέκα. Όμως δεν άλλαξε τίποτα και από τη στιγμή που ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες. Ήταν ένα από τα άσχημα παιχνίδια που κάναμε και ήταν κρίμα που δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο για την ομάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο».
Σχετικά με τη ρεβάνς: «Υπάρχει το δεύτερο παιχνίδι και θα πρέπει να διορθώσουμε πολλά στον επαναληπτικό. Όμως η σημερινή εικόνα δεν ήταν μιας ομάδας που να μπορεί εύκολα να διεκδικήσει την πρόκριση. Πρέπει να αλλάξουμε πάρα πολλά πράγματα».
- Ασύλληπτο συμβόλαιο στον Μπράιαντ: Η Χάποελ Τελ Αβίβ προσφέρει 5 εκατ. ευρώ για να ανανεώσει
- Ακόμα δεν βρήκε «αυτό που θέλουν οι γυναίκες»: Ο Μελ Γκίμπσον και η Ρόζαλιντ Ρος χώρισαν
- Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Ελένης Παπαδοπούλου: «Την έβριζε χυδαία» – Τι έλεγε ο γιος στο «Τούνελ»
- Η Microsoft αναζητά νέα ζωή μετά το ειδύλλιο με την OpenaAI
- Δήμος Πειραιά: Σε λειτουργία θερμαινόμενος χώρος για την προστασία των πολιτών από τις χαμηλές θερμοκρασίες
- Στα λευκά η Εύβοια – Σε ποια χωριά χιονίζει (φωτογραφίες και βίντεο)
