Ηράκλειο: Παρέμβαση κατά Λιγνάδη και υπέρ Μιχαηλίδη σε συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα
«Οι δίκες τους ξεπλένουν, φονιάδες βιαστές. Λευτεριά στους αγωνιστές» έγραφε το πανό που ανάρτησε «ομάδα αλληλέγγυων» στη σκηνή της συναυλίας του Σωκράτη Μάλαμα, στο Ηράκλειο της Κρήτης, με αναφορά στον Γιάννη Μιχαηλίδη που κάνει απεργία πείνας στις φυλακές.
«Παρέμβαση» στη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στο Ηράκλειο της Κρήτης πραγματοποίησε «ομάδα αλληλέγγυων» αργά το βράδυ χθες Τετάρτη, με την ανάρτηση πανό που αναφερόταν στην αποφυλάκιση Λιγνάδη και ζητούσε «Λευτεριά στους αγωνιστές».
«Επιτυχημένη παρέμβαση»
«Σήμερα το βράδυ έγινε επιτυχημένη παρέμβαση στη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στο ΕΛΜΕΠΑ στο Ηράκλειο Κρήτης» αναφέρει ανάρτηση σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Και συνεχίζει: «Η συναυλία είχε πολύ κόσμο και ομάδα αλληλέγγυων ανέβηκαν να ενημερώσουν για την απεργία πείνας του συντρόφου Γιάννη Μιχαηλίδη.
»Αρχικά η στάση των σεκιουριτάδων ήταν ουδέτερη, λέγοντας ότι θα αποφασίσει ο μάνατζερ και ο καλλιτέχνης εαν θα γίνει η παρέμβαση.
«Διαβάστηκε το κείμενο»
Στη συνέχεια αφού ομάδα συντρόφων προσέγγισε την σκηνή, ο επικεφαλής της διοργάνωσης ήταν κάθετος ότι ο καλλιτέχνης δεν έχει διάθεση να γίνει η παρέμβαση και ότι ασκείται βία με την απαίτηση των αλληλέγγυων να διαβαστεί το κείμενο της παρέμβασης προς τους διοργανωτές της συναυλίας.
»Παρότι η στάση των αλληλέγγυων ήταν εντελώς ειρηνική, δέχτηκε επίθεση από μέρος των σεκιούριτι. Η ένταση εκτονώθηκε στην συνέχεια και τελικά διαβάστηκε το κείμενο από την σκηνή μετά από πάυση του καλλιτέχνη.
Η αποδοχή του κοινού ήταν πολύ θετική και καλέστηκαν στην πορεία που θα ξεκινήσει αύριο στις 20:00 στην πλατεία λιονταριών».
- Ελ Σαλβαδόρ: Στρατιωτικοί θα δικαστούν για τη διαβόητη σφαγή 986 πολιτών στο Ελ Μοσότε
- Το Μπανγκλαντές υπέγραψε επιστολή προθέσεων για την απόκτηση Eurofighter από την Ιταλία
- Εκτέλεση θανατοποινίτη στη Φλόριντα – Είχε κριθεί ένοχος για τον φόνο μητέρας
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό

