Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς υπερασπίστηκε η Κλέλια Ρενέση τον Μάλαμα για το πανό κατά Λιγνάδη

Πώς υπερασπίστηκε η Κλέλια Ρενέση τον Μάλαμα για το πανό κατά Λιγνάδη

Η μακροσκελής ανάρτησή της γνωστής ηθοποιού στα social media τσακίζει κόκκαλα.

Ο Σωκράτης Μάλαμας, διέκοψε το βράδυ της Δευτέρας τη συναυλία του στο Πέραμα Ρεθύμνου, προκειμένου να κατέβει το πανό «Βιαστής είναι» το οποίο αναφερόταν στον Δημήτρη Λιγνάδη, μια κίνηση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media.

Η κίνηση αυτή του Σωκράτη Μάλαμα δεν άρεσε στους θαυμαστές του και στους χρήστες του Twitter που ξεκίνησαν ένα κίνημα #cancel το οποίο έγινε πρώτο trend στην πλατφόρμα. Ο τραγουδιστής πήρε θέση με δική του ανάρτηση για το τι τον έκανε να διακόψει τη συναυλία και στη συνέχεια ήρθε και η ανάρτηση της Κλέλιας Ρενέση να τον υποστηρίξει.

Διαβάστε επίσης: Ελένη Βιτάλη: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο, διέκοψε τη συναυλία στη Ρόδο

Η ανάρτηση του τραγουδιστή

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής είχε γράψει: «Η νομική κουλτούρα και η κυβερνητική, παίζουνε λάθος ποδόσφαιρο στο γήπεδο και πετάνε τη μπάλα στις κερκίδες, κάπως έτσι. Κοίταξε, μ´ αρέσει και συμφωνώ με το σύνθημα, αλλά δε θέλω να υπάρχει αυτό το πράγμα πάνω μας. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ, να μην το βλέπω . Αποσπάται η προσοχή μου πάρα πολύ
ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ,
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ
ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ»

Αναλυτικά η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση για τον Σωκράτη Μάλαμα:

«Ο καλλιτέχνης σε καλεί στον χώρο του. Έχει ετοιμαστεί από καρό, έρχεται με μια βαλίτσα τραγούδια, στιχάκια, με όλον τον πλούτο που έχει μαζέψει πόντο πόντο στις πλάτες του. Αρχίζει να σου λέει τις ιστορίες του. Κοιτάει τα μάτια σου, θέλει να περάσει μέσα.

Έτσι έχει μάθει να ονειρεύεται. Την ώρα της παράστασης του, έχει τον πρώτο λόγο κ τον τελευταίο. Έχει το δικαίωμα να αποσυντονίζεται . Ξεκινάει να σου πει μια ιστορία κ βλέπει ένα τεράστιο «ΒΙΑΣΤΗΣ» μπροστά του. Κ σφίγγεται το στομάχι του.. Γιατί λένε σάπιο σύστημα κ ένας βιαστής να συνεχίζουν να βιάζουν τη στιγμή αυτή την μαγική; Πριν κ μετά μπορεί όποιος θέλει να παρέμβει. Αν όμως ο καλλιτέχνης θέλει μόνο μάτια ανοιχτά κ φωτεινά για να επικοινωνήσει το μέσα του , οφείλει να το ζητήσει.

Είπε σαφώς πως συμφωνεί, πως είναι με το μέρος μας, αλλά τώρα είναι η ώρα της αφήγησης. Γιατί αν ακούσεις προσεκτικά τον κάθε στίχο, έχει απαντήσει σε όλα αυτά χρόνια πριν, κ σου απλώνει το χέρι να πιαστείς από την βάρκα του.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ Ή ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ Ή ΠΙΟ ΜΕΣΟΑΣΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ Κ ΠΟΙΗΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ Κ ΧΤΥΠΙΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΨΟΥΡΑ ΣΟΥ Κ ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΡΩΤΑΕΙ ΤΙ Κ ΠΩΣ, ΣΕ ΚΕΡΝΑΕΙ ΝΕΡΟ Κ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ Κ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ. ΟΣΟ Κ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ) ΑΥΤΟΣ ΚΟΙΤΑ ΜΟΝΟ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.

Γι αυτό τον αγάπησες. Για το

«Καληνύχτα μαλ@κα η ζωή έχει πλάκα»

Κ το «όλοι οι καρι@λιδες μια εταιρεία».

Ο Σωκράτης Μάλαμας έχει προηγηθεί της διαμαρτυρίας σου χρόνια πριν, έχει περιγράψει την ψευδοκουλτούρα που ζούμε με άπειρους τρόπους πριν καν την αφουγκραστείς.

Δεν είναι βόλεμα το αίτημα του. Είναι «ναι, μαζί σας , αλλά πάμε τώρα ν αλλάξουμε τον κόσμο ξεκινώντας από τα μέσα μας».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024