
Θεσσαλονίκη: Έκλεψε φαρμακείο και βούτηξε στη θάλασσα για να ξεφύγει
Οι προσπάθειές του, ωστόσο, αποδείχθηκαν μάταιες, αφού οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να τον συλλάβουν.
Απρόσμενη τροπή έλαβε η ληστεία σε ένα φαρμακείο της Θεσσαλονίκης, όταν ο δράστης βούτηξε στη θάλασσα, για να γλιτώσει τη σύλληψη.
Πρόκειται για έναν 40χρονο Έλληνα που εισέβαλε στο κατάστημα στην Ασπροβάλτας χθες το μεσημέρι και αφαίρεσε χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή.
Βούτηξε, αλλά…
Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και, όπως αναφέρει το thestival.gr, ο άνδρας βούτηξε στη θάλασσα προκειμένου να αποφύγει την επικείμενη σύλληψή του.
Οι προσπάθειές του, ωστόσο, αποδείχθηκαν μάταιες, αφού οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να τον συλλάβουν.
Στην κατοχή του οι αστυνομικοί βρήκαν τρία μικροδέματα ηρωίνης.
- Ουκρανία: Παύση επιθέσεων εναντίον ενεργειακών υποδομών προτείνει το Κίεβο στη Μόσχα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Οι μαύρες τρύπες ενός διαγγέλματος
- Ανησυχία για την Κούβα – Το νέο σχέδιο του ΟΗΕ για την κάλυψη κρίσιμων αναγκών
- Ισραήλ: Αυτόματη θανατική ποινή στους συλληφθέντες για τρομοκρατία Παλαιστίνιους της Δυτικής Όχθης
- Γερμανία: Με GPS «ελεύθερος» ο λύκος που δάγκωσε γυναίκα στο Αμβούργο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]


