Πάτρα: 73χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της – Ανήμπορο να καλέσει βοήθεια το ΑμεΑ εγγόνι της
Την 73χρονη εντόπισε συγγενικό πρόσωπο που επισκέφτηκε το σπίτι.
Μία οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Πάτρα, με ηλικιωμένη γυναίκα να εντοπίζεται νεκρή στο σπίτι της, ενώ στο διαμέρισμα μαζί της βρισκόταν από το βράδυ της Τετάρτης και το 16χρονο εγγόνι της που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες.
Η 73χρονη γυναίκα βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης νεκρή μέσα στο σπίτι της κοντά στη συμβολή της Πατρών Κλάους με την Ελευθερίου Βενιζέλου.
- Διαβάστε επίσης: Πάτρα: Σε αναστολή η νοσηλεύτρια που είδε τον 49χρονο – «Να ερευνηθεί ο ιδιώτης γιατρός»
Το 16χρονο παιδί δεν ήταν σε θέση λόγω της κατάστασής του να καλέσει βοήθεια, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουμε ακόμη πόσες ώρες ήταν νεκρή η ηλικιωμένη. Στο σπίτι έφθασε σήμερα το απόγευμα άλλο συγγενικό πρόσωπο της 73χρονης, ο οποίος διαπίστωσε πως η γυναίκα ήταν νεκρή και άμεσα ειδοποίησε τις Αρχές.
Επί τόπου έφθασε πλήρωμα του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί, διαπιστώνοντας τον θάνατό της. Ως προς τα αίτια δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, αλλά σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φαίνεται να είναι παθολογικά.
- Αταμάν για την ήττα από τον Άρη και το δύσκολο παιχνίδι με τη Ρεάλ – Χωρίς Ναν και πάλι ο Παναθηναϊκός
- Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονης από τη Νέα Σμύρνη – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
- «Θεία δίκη» – Προς απέλαση μετανάστης από τη Βραζιλία influencer που αποθέωνε την ICE
- Τσατραφύλλιας: Έρχονται καταιγίδες, λασποβροχές και… άνοδος της θερμοκρασίας
- Παίκτης του Παναθηναϊκού κι επίσημα ο Χάβι Ερνάντεθ
- Πολωνία: Πρόστιμο στον υπουργό Δικαιοσύνης – Δεν έδωσε προτεραιότητα σε πεζή




